3.11.2020

EOU - En Osta Uudelleen, osa 5 | Shower edition

EOU -sarja saa jatkoa! Tällä kertaa kaikki tuotteet joihin en ihastunut löytyivät suihkun puolelta.
Muita tämän sarjan tekstejä pääset katsomaan EOU - En Osta Uudelleen tunnisteen avulla.
Linkit tuotteisiin eivät ole mainoslinkkejä.


Mennään kurkkaamaan, mikä koitui näiden tuotteiden kohtaloksi.

Avon Anew Purifying Jelly Cleanser, sopii rasvoittuvalle, että sekaiholle. Omaan makumieltymykseen koostumus ei ihan täysin ole hyytelömäistä, vaan enemmänkin nestemäisen puolella. Kun tuubista puristaa, ei tuote imeydy takaisin tuubiin, kun päästää irti.

Se mikä tässä yllätti, oli tuoksu joka puskee hieman jopa pakkauksen läpi. Tuoksua voisin kuvailla samalle, kuin mille kielo tuoksuu luonnossa, ei ole yhtään makea/raikas, vaan todella voimakas pistävä, hajuvesimäinen tuoksu. 

Itselleni siis tämän tuotteen kohdalla tuoksu on syynä siihen, miksi en ostaisi toiste.

Dermosil Holly Jolly Green Tea Pearl Mask, on viime vuoden kausituote ja ulkoasultaan oikein hauska kuplien kera. Tuoksu on vihreä ja sekin tuoksuu vienosti jo pakkauksen ulkopuolelle. 

Tässä tuotteessa kompastutaan vihreisiin palloihin, joiden pitäisi hajota, kun naamion levittää kasvoille. Omalla kohdallani ne palloset vaan pyörii käden alla, vaikka kuinka painelisi. Jos ne haluaa saada hajalle, joutuu melkeinpä jokaisen käymään yksitellen sormilla läpi.

Avon Care Skin Defence -käsienpesuneste lähti tilaukseen mukaan, kun halusin kokeilla tätä uutuutta. Tämä ei ole kyllästetty tuoksuilla, vaikka ainesosalistassa parfum on kuudentena listassa, mutta silti tässä on tuoksu, haluatteko tietää miten itse tuoksun koen?

Jos olette tehneet joskus savitöitä, tiedätte että valmiit luomukset sitten poltetaan (ainakin yleisemmin) ja poltetussa savessa on se omanlaisensa tuoksu. Juuri sille tämä käsienpesuneste tuoksuu! Heti kun käytin tätä ensimmäistä kertaa, palasin takaisin alakoulun kuvaamataidon tunnille, jossa pidin omaa saviastiaani kädessäni ja tunsin saven tuoksun nenässäni.

Muisto on hyvä ja kyseinen astiakin on vielä tallessa, silti en oikein syty tälle. Tässäkin, siis tuoksu on syynä, miksi en ostaisi toiste.

Vaahtosuihkugeelit ovat arjen luksusta, mutta tämä Oriflame Swedish Spa Ocean Foam tarjoaa lähinnä harmia. Jos verrataan vaikka Doven suihkuvaahtoihin, tämä jää niille aika reilusti jalkoihin, niin koostumuksen kuin hinnakin vuoksi.

Dovessa tuote tulee suoraan vaahtona ja mekanismi toimii, kun taas tässä Oriflamen versiossa tuote tulee ulos geelinä, jonka jälkeen se muodostuu vaahdoksi. Valitettavasti joko mekanismi on miun versiossa täysin susi, mutta sitä saa painaa ihan pohjaan asti ja siltikään ei tuotetta välttämättä tule ollenkaan! Toisinaan kun pumpun painaa pohjaan, saattaa tulla viiden sentin kolikon kokoinen läiskä, tämä oma versio hieman tuulella käyvä kaveri.

Kylie Skin by Kylie Jenner puhdistusvaahto on ihanan täyteläinen ja jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi, noin 1.5 pumppausta riittää kasvoille. Vaahdon koostumus ei ole kiinteä, eikä höttöinen vaan juuri sopiva. Miksi tuote on siis tässä listauksessa?

Saatavuus. Tätä tuotetta myydään vain hänen omilla sivuillaan, hintaan 24 $. Tähän summaan lisätään vielä 14.95 $ toimituskulut päälle, sekä tietenkin meillä vielä mahdolliset verot (ensi vuonna 22 € rajan pitäisi poistua ja kaikesta ne verot pitäisi maksaa, olipa summa mikä tahansa) ja postin käsittelymaksu 2.90 €. 

Ja kuka nyt yhtä tuotetta ostaisi, sehän tietäisi sitä, että vuodessa saisi tehdä useamman tilauksen :D Jos saatavuus olisi helpompi, voisin nähdä tilauksen vaivan. Hinta jos tippuisi vielä alaspäin, niin sitten voisi raaskia ostaa.


2 kommenttia:

 1. Mulla oli kans joskus joku meikinalusvoide, jossa oli tuollaisia hajoavia kuulia ja joskus niitä piti aika kovin painella että sai hajoamaan :D Olisi ollut aika hassun näköistä, jos kasvoille olisi jäänyt vain pikkuruisia kuulia ja siihen päälle sitten meikkivoide.. :D

  Kylie Skin oli ilmeisesti avannut nyt paikalliset nettikaupat Britteihin, Australiaan, Ranskaan ja Saksaan eli saa nähdä tuleeko kohta mahdolliseksi ostaa suoraan Euroopasta heidän tuotteitaan. En ole brändiltä mitään testaillut, mutta olisi kiva jos Kylien meikkejä tulisi samalla paremmin saataville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole niin Kylien tuotteiden perään, mutta tuo puhdistusvaahto on kyllä kiva, sitä voisin ostaa uudelleenkin, vaikka on omaan makuun hieman liian hintavahko.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)