27.11.2020

Boxycharm marraskuu 2020 - Harvest 🎃

Marraskuun Boxycharm saapui kuin saapuikin ihan hyvissä ajoin! Sunnuntaina paketti oli illasta tullut Suomeen ja sain sen tänään 25.11, kun tätä tekstiäkin kirjoittelen.

Meiltä hajosi myös tänään reititin, onneksi kuitenkin huomasin postiauton kurvaavan pihalle ja näin ikkunasta miun Boxycharm pakettini olevan tulossa, ennen kuin kerettiin lähteä! Sain Boxycharmin, että uuden reitittimen, joten kaikki on taas hyvin :D



Kurkataan sisältöön!



Tuotelistaus: 

- Natasha Denona | Peak Palette, 48 $.
- Volition Beauty | Snow Mushroom Water Serum, 62 $.
- Benefit Cosmetics | Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel, 24 $.
- Yensa Beauty | Pumpkin Turmeric 2-in-1 Radiance Polishing Mask, 45 $.
- Jecca Blac | Liquid Corrector 2.0, 15 $.



Yhteensä 194 $.




Jecca Blac on tuikituntematon merkki itselleni ja merkiltä saapui silmänalusia kirkastava voide, joka tasoittaa ihonsävyä ja häivyttää tummia silmänalusia. Kevyt koostumus luo luonnollisen, hehkuvan lopputuloksen.


Oma valintani oli Benefit Cosmeticsin volyymia antava kulmakarvageeli. Tuote sisältää kuituja, jotka tarttuvat kiinni ihoon ja karvoihin, antaen näin luonnollisen näköisen ilmeen kulmille. Tuote on sävyssä 3 - neutral light brown.

Nämä molemmat ovat sellaisia, jotka eivät jää itselleni. Joku onnekas pääsee näitä sitten testailemaan :)





Yensa Beauty on myös aika tuntematon merkki, mutta tämä herätti kiinnostuksen jo pakkauksellaankin, Oikein pirteän syksyinen väritys! Vaikutusaika 5-10 minuuttia, mikä on todella kohtuullinen aika, tätä voidaan käyttää 3-4 kertaan viikossa. Toimii samalla kasvonaamiona sekä -kuorintana.

Tässä tuotteessa on mukana myös kurpitsaa, papaijaa, inkivääriä, hunajaa, porkkanaa, appelsiinia, verigreippiä ja maustekurkumaa, kukin hieman erilaisessa muodossa. Toki myös tuotelistassa on riisijauhetta, soijapapuöljyä jne. Tuoksua oli kehuttu oikein raikkaaksi Boxycharmin arvioissa, joten mielenkiintoni heräsi entistä enemmän!





Tämä eksottinen kaveri on Volition Beautylta, tuote sisältää snow mushroomia, joka on suomeksi nimeltään (ei niin eksoottinen) valkohytykkä. Huomasinpa tuossa googletellessani, että Revolution Beautylla on myös samalla nimellä kulkevaa seerumia, Volition Beautya löytyy ainakin Cult Beauty -verkkokaupasta.

Seerumi kosteuttaa, auttaa häivyttämään ihohuokosten, punaisuuden, juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Mielenkiintoista! 







Viimeisenä se tuote, jota hieman toivoinkin eli Natasha Denonan Peak -paletti. Sävyt on koottu kolmesta eri paletista; Biba, Safari ja Sunrise, nuo kolme palettia on pamautettu yhteen ja skädääm! Näin syntyi Peak!

Paletissa on neljä mattasävyä ja yksi hohtava. Sävyt on juuri just eikä melkein sellaisia mitä itse käyttäisin ja tuo vaalein sävy on voikin kulua nopeiten, sitä voi laittaa sellaisenaan tai oikeastaan kaikkien sävyjen pohjalle. Itselläni yllättäen kaikki vaaleat sävyt kuluu eniten :D









Siinäpä olikin marraskuun boksi! Huomionarvoisena seikkana se, että ei yhtään huulituotetta ja vain kaksi meikkituotetta, lasken ihonhoidoksi myös tuon Jecca Blac -tuotteen. 

Arvosanaksi annan 4/5 tälle boksille. Mitäköhän mahtaa tulla joulukuussa, ehkä punaisia huulituotteita? :D










4 kommenttia:

  1. Toi Snow Mushroom seerumi on tosi kiva mun mielestä! Kosteuttaa hyvin :) Ja meillä tosiaa oli näköjään täysin sama sisältö bokseissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin kyllä sattuu samat sisällöt, etenkin suomalaisilla tilaajilla jotka tietää :D

      Poista
  2. Aivan ihanat tuotteet! <3 Olisin kelpuuttanut kyllä joka ikisen itsellenikin :)

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)