27.7.2022

Kesäinen kosmetiikkahaaste

Lipstick Love blogistaan tuttu Linda teki kesäisen kosmetiikkahaasteen ja tässä on miun vastaukset!
Pääset lukemaan Lindan omat vastaukset kysymyksiin tästä.


1. Mitä aurinkosuojia käytät vai käytätkö sellaisia ollenkaan?
- Tällä hetkellä käytössä Holika Holikan aloe soothing essence, joka sopii kasvoille, että vartalolle. Vartalolle käytettäessä tämä 70 ml tuubi loppuisi aktiivisella liikkujalla hetkessä, mutta itse en viihdy auringossa (koska palan), vaan oleskelen mieluummin sisällä, joten kasvoille käytettynä tämä on tietenkin hieman riittoisampaa. Tässä on hento keltaisen sävy, mutta imeytyy todella sutjakkaasti iholle ja tuntuu, kuin olisi vain normaali kasvovoide laitettuna.


2. Meikkaatko kesäisin tai muuttuuko meikkityylisi jotenkin kesän tultua?
- Kun olen töissä, käytän vain puuteria ainoana meikkituotteena. Olen sellaisissa työpaikoissa, joissa saattaa silmät kutista ihan milloin vain ja yht'äkkiä, niin on parempi olla ilman ripsaria/luomiväriä :D Kun olen vapaalla, niin silloin tulee toisinaan käytettyä luomiväriä, ripsaria jne. eli ei ole sidoksissa kesään mitenkään.

3. Lempisävyt kesämeikissä?
- Mie tykkään aina neutraaleista sävyistä :D Tai esim. luomiväri + joku topperi siinä päällä ja valmis! Nyt olen yrittänyt pannuttaa edes yhtä sävyä Kat Von D:n Alchemist -paletista, niin sen pinkkiä topperia on tullut käytettyä vähän kaiken kanssa.

4. Vaihdatko ihonhoitotuotteitasi kesällä?
- Yleensä en, mutta jos tiedän jonkun voiteen olevan lopussa, silmäilen jo jemmoja etukäteen, että tiedän minkä korkkaan. Aikalailla tulee käytettyä sitä mitä tekee juuri sillä hetkellä mieli.
5. Paras kesäinen hajuvesi?
- Miulla on käytössä tällä hetkellä viisi hajuvettä joita vuorottelen mielialan mukaan, mutta tällä hetkellä suurimmassa käytössä on Cleanin Warm Cotton, jota käytän töissä. Muita käytän kotona iltaisin, suihkun jälkeen jne. Avonin Encanto sopii kyllä hyvin kesään, jos haluaa makeaa tuoksua, mutta Clean taas on puhtaampi ja hieman raikkaampi. 


6. Minkä sävyiset ovat kesäkyntesi?
- Tällä hetkellä tumman harmaat (Picture Polish Winter), mutta koska tykkään vaihdella lakkauksia usein, niin ei oikein ole sellaista kesäkynsi -sävyä, se voi olla vaikka musta, harmaa tai violetti :D Kunhan itseä miellyttää, niin ne on parhaat kesäkynnet.

7. Kesäisin luomiväripaletti?
- Miulla ei oikein värikkäitä luomiväripaletteja ole, ainoa kokonainen värikäs on tämä itse koottu paletti, jossa taitaa olla lähinnä Colourpopin irtonappeja + yhden yhdeksän sävyn paletin sävyt, joista yksi hajosi. Sävyt on laitettu Maria Åkerbergin -magneettipalettiin, saa ostettua ainakin Lykolta 13.90 € hintaan.


8. Pesetkö kesällä hiuksesi useammin kuin muina vuodenaikoina?
- Kyllä. Hirmu helteillä tuli käytyä joka päivä, asunnossakin oli 28 astetta lämmintä, niin edes hieman sai niin vartalolta kuin hiuksista nihkeyttä pois. Jos kesä on viileä, niin sitten ei tulisi käytyä päivittäin.
9. Paras suihkugeeli kesäksi?
- Miulla on suihkussa useampi suihkugeeli kerralla, tällä hetkellä kolme käytössä joita vuorottelen mielialan mukaan. Yritän pitää määrän maksimissaan neljässä, että purkit joskus loppuisikin. Joulukalenteriprojektin vuoksi, osa suihkugeeleistä on yleensä mausteisia, mutta onneksi nyt on LUSHin suihkareita lukuunottamatta moni sellaisia, jotka sopii todella hyvin kesäänkin :D Pointtina vastauksessa se, että kaikki menee, mutta plussaa jos ei ole mausteinen, vaan raikas ja hedelmäinen tuoksu.

Ei ole sellaista THE kesäsuihkugeeliä, vaan vaihtelu virkistää ja iloitsen, kun edes jokin loppuu.


10. Avainasiat meikin pysymiseen kesällä?
- Omalla rasvoittuvalla iholla ainakin hyvä kasvovoide, mieluiten sellainen joka antaa hieman mattapintaisuutta, primer, puuteri ja meikinkiinnityssuihke.

6 kommenttia:

 1. Oli kiva lukea sinunkin vastaukset, toivottavasti hirmu helteet olisi takanapäin koska en itse niistä niin välitä...onko nuo Budgien hiustuotteet hyviä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen ainakin Budgien hiustuotteista tykännyt :) Aiemmin oli myynnissä myös minikoot, mutta nyt ei ainakaan Kicksin sivuilla ollut.

   Poista
 2. Kivat vastaukset. Itse myös käyn suihkussa kesällä ja pesen tukan vaikka joka päivä jos siltä tuntuu, hiukset ei silti rasvotu vaikka sit pitäis 3-4 päivän välin niidenkin pesusta jos menisi vain vilvoittelemaan suihkun puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla rasvoittuu supernopeasti, etenkin helteillä :D

   Poista
 3. Ihanaa kun säkin lähdit vastaamaan tähän<3 Toi sun itse kokoama paletti on muuten upea! Ihania värikkäitä sävyjä :) Täällä myös sisällä sen verran korkeat lämpötilat helteillä, että hiukset tulee pestyä senkin takia monesti ihan päivittäin. Nyt on onneksi ollut taas viileämpää niin on saanut pesuväliä pitkitettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kyllä ihan noin helteistä haluaisi uudelleen :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)