7.7.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | kesäkuun loppuneet

Kesäkuussa päästiin loppuneiden määrissä alle 15, joten kirjoittamisen ei pitäisi olla pitkäikäinen prosessi :D

Ja tuttuun tapaan, kaikkiin loppuneiden tuotteiden teksteihin pääset KJKJ -tunnisteesta.

Dermosil Foamy Hand & Body Wash. Käytettiin tämä käsisaippuana pois ja vaahto oli aika vaisu, jos olisi käyttänyt suihkuvaahtona tämä olisi varmasti loppunut vielä nopeammin. Vaahto oli kevyttä ja hyvin nopeasti katoavaa. Kiva oli kokeilla, en ostaisi uudelleen.

Avon Lama Dude Strawberry -nestesaippua. Geelimäinen koostumus, keinotekoinen tuoksu ei lempparini. Ostaisin mieluummin TBS:n mansikkaa kuin tätä :D

Briogeo Be Gentle, Be Kind kale + apple replenishing superfood -hoitoaine. Tuoksu muistuttaa jotain superterveellistä smoothieta, koostumus oli paksua ja hoitoaine tulikin paksuna nauhana ulos pakkauksesta. Se aiheutti jo kahden käyttökerran harmaita hiuksia, kun ainetta ei saanutkaan puristettua enää ulos. Onneksi pakkauksen kääntämällä ylösalaisin ja ravistamalla, se itsestään valui alaspäin ja hoitoaineen sai käytettyä viimeistä pisaraa myöten. En ostaisi kuitenkaan juuri tätä sarjaa uudelleen, vaikka hoitoaine olikin hyvä.

The Body Shop Vineyard Peach -suihkugeeli. Tämä on ostettu useita vuosia sitten ja oli ehkä jo aika käyttää pois :D Tuoksu ei ole semmoinen makea persikka, hieman teollinen mutta selkeästi tunnistettava persikaksi. Tätä ei ole tainnut saada useampaan vuoteen enää :S

The Body Shop Mango -suihkugeeli. Oma suosikkini merkiltä suihkugeelin osalta, ostaisin uudelleen.

The Body Shop Almond Milk & Honey -suihkugeeli. Mieto tuoksu, sopii hyvin silloin kun ei tarvitse voimakkaita tuoksuja, vaan jotain hieman miedompaa, mutta kuitenkin tuoksua. Voisin ostaa uudelleen.
eyenlip Aloe -kasvonaamio lähti mukaan S-marketista. Meillä on sisällä ollut 27-28 astetta lämmintä, joten kaipasin kasvoille jotain kosteutusta ja viilennystä. Helppo ostaa marketista, eikä ole kallis 1.89 € meillä päin.

Stay Well Pineapple -kasvonaamio. Näitä tilasin Lykolta, mutta bongasin myös Prismasta. Tykkäsin kuitenkin enemmän tuosta eyenlipin naamiosta kuin tästä.

Douglas Essentials In-Shower Makeup Remover, Cotton Flower. Tämä putsari majailee suihkussa ja toimii peruspuhdistajana oikein hyvin. En usko että tehot riittäisi poistamaan meikkivoiteet, silmämeikit jne. joten poistaisin itse ne ensin muilla aineilla ja sitten vasta tällä lopuksi. Tilasin näitä pari jemmaan ja toinen onkin jo käytössä. Tykkään tämän tuoksusta!

NYX HD Finishing Powder. Tämä oli pieni matkakoko, joka tuli joulukalenterista viime vuonna joten loppui aika nopeasti :D Tämä oli valkoinen väriltään, sulautui kuitenkin hyvin ihoon. 

Avon Oxypure Hydrate & Protect serum booster, oikein hyvä! Ostaisin uudelleen, raikas tuoksu ja imeytyi hyvin ihoon.

Avon Footworks Deodorising and Refreshing Foot Spray. Viilensi selkeästi kuumia jalkoja, joten tätä tuli käytettyä iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja joskus muulloinkin. Ostaisin tätäkin uudelleen, mutta tällä hetkellä kuitenkin käytössä vastaava laventelin tuoksussa (se sopii myös kenkien raikastamiseen).

Rituals... The Ritual of Holi Sparkling -vartalosuihke, tämä oli meillä vessatuoksuna. Oikein miellyttävä tuoksu, jota olisi suihkinut mielellään koko ajan. Tuoksuna oli flamingo flower & pink grapefruit. Saatavuus ei tosin ole kovin hyvä, sillä virallisesti löytyy vain Ritualsin omilta sivuilta myynnistä.

The Body Shop Almond Milk & Honey -käsivoide. Samaa tuoksua kuin käyttämäni suihkugeeli. Ohut koostumus käy hyvin työpöydän ääressä käytettäväksi ja etenkin kesäisin. Talvella nämä ei kovinkaan paljoa kosteutusta anna, jos kädet tuppaavat kuivumaan. Ostaisin mieluummin suihkugeelinä, kuin käsivoiteena.6 kommenttia:

 1. Kivoja loppuneita! Mullakin nyt käytössä tuo Briogeon hoitoaine. Olen siitä kyllä tykännyt paljon, mutta on tosiaan jämäkkää eikä saa pullosta ulos kuin säilyttämällä sitä ylösalaisin. Tuo The Body Shopin persikkasuihkugeeli mulla on kyllä aikanaan mennyt ohi, mutta ei tullut sitten ehkä vielä seurattua tuotesarjoja niin intensiivisesti kuin nyt:) Harmi että tuota Ritualsin suihketta ei ole helpommin saatavilla, kuulostaa hyvältä tuoksulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen, että tuo persikka tuli aina The Body Shopin alennuksien aikaan ja silloin ilmestyi myös passionhedelmä ja mustikka (joskus myös vadelma Early-Harvest Raspberry taisi olla nimeltään). Ja näitä taisi tulla myös jättikoossa! Nyt tosin vadelmaa oli kausikokoelmassa viime vuonna ja passionhedelmä on nyt kesällä.

   Tuo Ritualsin suihke oli superhyvä, harmi, ettei vaan Suomesta saa tilattua!

   Poista
 2. Vineyard Peachia on ikävä! Se oli ehdottomasti mun suosikkini TBS:n sarjoista silloin, kun sitä myytiin. Almond Milk & Honey on mun mielestä myös tosi kiva tuotesarja, tykkään kun toi on just tuoksultaan vähän miedompi ja jotenkin myös rauhoittava, toisin kuin ne kaikki hedelmäiset ja marjaisat sarjat TBS:ltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama homma. Almond Milk & Honey sopii hyvin semmoiseen seesteiseen hetkeen ja siinäkin oli kyllä hyvä tuoksu! Tykkäsin enemmän suihkugeelin kuin käsivoiteen tuoksusta :)

   Poista
 3. Ihania loppuneita! Pitää ehdottomasti testata TBS Mango sarja joskus, nyt on kyllä vain liikaa kaikkea muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mango on paras, hyvänä kakkosena ehkä satsuma joka on myös klassikko :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)