9.7.2022

Valtteri Sandberg X Bearel | K-Beauty Box for Summer Adventures

Tilasin Bearelilta juhannusviikolla itselleni Valtteri Sandberg X Bearel kesäboksin. Hinta boksilla on 49.90 €, arvoltaan 111 € ja sisältää pari sellaista tuotetta, jotka lanseerataan vasta syksyllä/myöhemmin kesällä.

Sisältää 13 tuotetta, joista 10 on täysikokoisia.






COSRX Advanced Snail Mucin Power Sheet Mask x 2, nämä tuotteet lanseerataan virallisesti vasta syksyllä, mutta boksin ostajilla oli nyt mahdollisuus saada nämä jo ennakkoon.

Mizon Cicaluronic Water Fit Mask, kun meillä on sisällä ollut nyt 27-28 astetta lämmintä, niin kangasnaamiot on olleet mukava viilennys kasvoilla :D Tulee tarpeeseen.

Nature Republic Real Nature Rose Mask Sheet. Nature Republic on itselleni merkkinä tuttu, mutta tuotteita en ole testaillut.





Dewytree Urban Shade Anti-Pollution Sun SPF 50+ PA++++ . Täysikokoinen aurinkovoide (50 ml) ja mukana tulee myös matkakoko samasta tuotteesta, sekä puhdistusmaito! Hauska idea, että yhdessä pakkauksessa tulee mukana myös matkakokoisia tuotteita. 

COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion, matkakokoinen tuote. Kuitenkin ihan reilun kokoinen sellainen (20 ml). Kosteusvoide sisältää koivunmahlaa ja sopii rasvoittuvalle, sekä herkälle iholle.





the SAEM Jeju Fresh Aloe Soothing Gel, aivan hillittömän kokoinen (250 ml) aloe geeli. Tämä on boksin ainoa tuote, joka menee eteenpäin. Miulla on itselläni jemmoissa saman merkin Iceland aloe geeli + Dermosilin, joten hetki menee ennen kuin saan edes ne käytettyä.

Esfolio Aloe Vera Moisture Soothing Gel Mist. Kasvosuihkeet on parasta ja niitä löytyy monesta eri hintaluokasta. Näin kuumina kesäpäivinä kasvosuihkeita suihkuttelee ilolla!







COSRX Lip Plumper (tai COSRX Lip Sleeping Mask). Tämä oli boksin vaihtoehtoinen tuote, eli puolet sai Lip Plumperin ja toinen puoli Lip Sleeping Maskin. Nämä tuotteet olivat myös ennakkoon saatavilla tässä boksissa, lanseeraus kummallekin myöhemmin kesällä. Cocopandalta itse asiassa nämä jo myynnistä bongasin.

Mizon Cicaluronic Cleansing Balm. Käytin tästä aiemmin minikokoisen tuotteen ja tämä olikin ehkä se suurin syy, miksi boksin tilasin :D

Nature Republic Hand & Nature Hand Cleansing Gel Apple Mango. Boksin vähiten kiinnostavin tuote oli tämä käsidesi, mutta ehkä joskus käyttöön pääsee.






Tykkäsin oikein paljon tästä kokonaisuudesta ja en kaivannut sitä, että tässä ei tullut lainkaan meikkituotteita. Selkeästi ihonhoitoboksi siis kyseessä ja sopii tietenkin sisällöltään hyvin kesään.















6 kommenttia:

  1. Mietin tämän boksin hankkimista, tosi kivat tuotteet mutta jotenkin tuntuu vajaalta? 50 € laatikoksi toki tosi kiva hankinta, ostin just ton Jeju geelin jonka annat näistä eteenpäin. Koska Bearelin verkkokaupassa oli kaikki aurinkorasvat loppu niin ne vikat löytyi sitten tästä laatikosta :D pitää odotella ja katsoa jos joskus tulee muita bokseja + nyt taas kaapit niin täynnä kaikkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä sattui olemaan vielä 20 % alet, niin varmasti on aurinkovoiteetkin liikkuneet :D Sama juttu taisi olla viime vuonna ja ainakin muutaman tiedän, joiden reseptiä uusitaan, niin niitä ei ole ollut myynnissä lainkaan.

      Poista
  2. Kasvosuihkeet on kivoja. Itse käytin helteillä jääkaappikylmänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvosuihkeet on kyllä käteviä :D Itselläni on sheet maskeja jääkaapissa, mutta sääteidotusta katsoessa niin ainakin hetken saa huilata superhelteiltä.

      Poista
  3. Tässä oli tosi kivoja tuotteita! Mizonin putsari on superhyvä, tota täytyy ehdottomasti jossain vaiheessa ostaa lisää :) Ja hei noi COSRX:n sheet maskit! Noita täytyy saada syksyllä, kun tulevat kunnolla myyntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä boksissa oli kyllä hyvä sisältö! Nuita uusia Sheet maskeja en ole vielä kokeillut, mutta tuskin ne on huonoja :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)