17.7.2022

Sekalaisia lakkauksia, osa 7 | random nails, part 7

Taas setti sekalaisia lakkauksia, kun ei nuita uusia lakkoja enää oikein satu kohdalle :D 

Moni vakkaripaikka lopetti silloin kansainväliset toimitukset meille, kun eräs virus iski maailmanlaajuisesti ja sillä tiellä ollaan yhä. Lähimmät maat, johon olen nähnyt parin yrityksen toimittavan oli Norja sekä Islanti. Itsehän tykkään China Glazen uusista kokoelmista, mutta niitä kun ei oikein saa yhdestä ja samasta paikasta ostettua (aiemmin tilasin head2toebeautylta ja TransDesign -firmoista). Euroopassa esim. China Glazea saa todella nihkeästi, ei oikein mistään.

Aloitetaan China Glazen kaksikolla.

Lakkasin pohjalle kolme kerrosta Ernie Your Stripesia, joka on oranssi voimakkaalla kultaisella shimmerillä. Ei ole kovinkaan peittävä sellaisenaan.

Lisäsin päälle kerroksen Hay Girl Hay! -shimmerlakkaa


Seuraavana kynsille pääsi Picture Polishin Boho, kynsillä kaksi kerrosta.

Lakkasin päälle essencen Glorious Aquarius glittertopperia ja sen seuraksi vielä F.U.N Lacquerin Diamond Flaek Holo Top Coatia.

Tämä oli oiekin kiva lakkayhdistelmä, toimii myös ilman tuota holoa.

Ja viimeisenä jotain sinistä.

Avon Gel Shine -sarjan Electric Blast, kynsillä kaksi kerrosta.
Päällä Avon Sparkling Crystals -sarjan Festive Silver, toimii yhdellä kerroksella muiden lakkojen päällä ja myös yksinään, jos lakkaa useamman kerroksen.


2 kommenttia:

 1. Nättejä kimalluksia :) suoranaisia glitterlakkoja käytän enää harvemmin koska se poistaminen...enkä minäkään oikein tilaile enää lakkoja kun niin kalliita, ei ole enää niitä kulta-aikoja kun parilla kympillä sai tyyliin 6 China Glazen lakkaa ;) nyt ostan vaan Cesarsilta mitä ostan ja ehkä jostain Kicksistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, amerikassa China Glazet on siinä 3-4 $ kappalehintaan (head2toella 3.25 $), Color Club taitaa olla aboout 8 $ ja OPI on nostanut hintoja, ainakin 10 $/kpl. Tosin, siellä päin maailmaa todella usein on aina kuponkeja tai muita tarjouksia :D

   Mie tilasin juuri uusia Mavalan lakkoja Kicksistä :'D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)