19.5.2019

Alkuvuoden suosikkeja: Oriflame, Korres, Budgie..

Kynsilakkojen ohella ajattelin välillä hypätä alkuvuoden suosikkeihin, jossa ei ole yhtään kynsiin liittyvää asiaa :D



Teksti sisältää mainoslinkin, joka merkitty * -merkillä. Muut linkit sen vuoksi, että halutessanne löydätte tuotteen ja mistä olen sen ostanut.




Aloitetaan vartalotuotteesta, nimittäin Oriflamen Swedish Spa Ocean Foam -vaahtosuihkugeeli.

Swedish Spa sarja uudistui ja pikku hiljaa siihen ripoteltiin uusia tuotteita. Silmääni osui heti kuvastoa selatessani vaahtosuihkugeeli, joka oli pakko tilata, ihan kaksin kappalein. Enkä onneksi pettynyt.

Tuote tulee pullosta ulos geelimäisenä, jota sitten hierotaan iholle ja syntyy täyteläinen vaahto. Olen käyttänyt tätä myös sheivauksessa, jossa se toimii todella hyvin. Iho jää kosteututuksi sekä pehmeäksi tämän käytön jälkeen. Vaahto on kermaista ja hyvin kiinteää, joka ei lässähdä sekunneissa.

Tuoksu tässä on hyvin merellinen, kukkaisvesimäinen, tuoksu.






Blistex Raspberry Lemonade Blast, suojakerroin 15.

Mmmmm.. Tässä on todella hyvä, makea tuoksu. Tätä huulirasvaa tulee käytettyä mielellään. Myönnän toki, että kyllästyn nopeasti ja välillä täytyy pomppia muihin huulirasvoihin, kun tuoksu alkaa ällöttää :D

Tuoksussa on hitusen enemmän vadelmaisuutta ja sitruunan kirpsakkuus on siellä häilyvästi taka-alalla.





Korresin puhdistusliinat ostin YA:n alelaarista, silti näille taisi jäädä hintaa noin 8 €.
Olen käyttänyt näitä lähinnä swatchien puhdistukseen ja näiden tuoksu on niin hyvä! Ovat ainakin vielä todella kosteita ja swatchit lähtee hyvin.

H&M:n puhdistusliinat tuoksuvat persikalle ja hieman harmittaa, kun näitä ei täältä päin saa. Nämä ostettu Lahdesta. Näissäkin ihan superhyvä tuoksu, näitä käyttänyt myös swatchien puhdistukseen ja pari kertaa pyyhkinyt kädet.





Farmacyn Clean Bee -putsari tuli Boxycharmista, olen käyttänyt tätä iltaputsarina ja vaikka en tykkää oikein tämän tuoksusta, niin silti tätä käyttää ilomielin :D Pieni määrä riittää pitkälle, mutta toki saa käyttää oman maun mukaan ;)

Vaahtoaa ihan hitusen, kun joutuu veden kanssa kosketuksiin. Itselläni on rasvoittuva iho, niin tämä ei jätä ihoa natisevan puhtaaksi, mutta antaa puhtaan tunteen.







*Budgie the apple cider scrubin tilasin Kicksistä, kun tiesin edellisen kuorinnan tulevan tiensä päähän. Täytyy kyllä sanoa, että tämä on käyttäjäystävällisempi verrattuna Natura Siberican vastaavaan. Lisäksi etuna tässä on se, että tämän  voi pistää päähän shampoon sijasta eikä tarvitse laittaa ennen suihkua ja sen jälkeen huuhtoa, pistää shampoo jne.

Vaahtoaa runsaasti ja pesee hiukset narskuvan puhtaaksi, hiukset ihan natisee puhtaudesta. Kuorinta peseytyy helposti pois. Tuoksu ei myöskään ole niin siiderimäinen kuin luulin, tuossa NS:n kuorinassa tuoksu on selkeä vadelmasiideri, joka alkoi tympiä loppua kohti. Tässä se on paljon siedettävämpi ja vähemmän alkoholia muistuttava.

Kuorintaa ei tarvitse paljoa, pienikin määrä riittää.





Nivea Essentials Urban Skin Detox Night Gel Cream olen tilannut näitä Sokoksen verkkokaupasta, mutta nykyisen, joka näkyy kuvassa, on ostettu Citymarketista, sillä nämä oli laitettu poistokoriin.

Koostumus on geelimäistä, väriltään hieman vihertävää. Tuoksua tässä on, mutta se ei ole sellainen perinteinen niveamainen :D

Sopii kesät talvet miun rasvoittuvalle iholle, sillä tämä ei jää ihon pinnalle, vaan imeytyy nopeasti ja näin ollen kasvot eivät jää kiinni tyynyliinaan. Voidemaiset koostumukset eivät oikein imeydy, ellei ole todella kylmä ja ne jää kiiltämään ihon pintaan sekä kasvot tarttuvat myös tyynyyn kiinni.

Geelimäiset yövoiteet on miun juttu.






Viimeisenä kosmetiikkajuttuna on meidän joululahjavaihtareista saatu Elizavecca Witch Piggy Hyaluronic acid 97 %.

Otin tämän käyttöön maaliskuussa ja olen käyttänyt sen jälkeen aamuin illoin. Pullo on pipetillä varusteltu ja neste on kirkasta, ei ole täysin koostumukseltaan geelimäistä. Seerumista löytyy tekstiä mm. Virven huikean kattavasta postauksesta :D

Ja kuten aiemmin mainitsin, niin miulla on rasvoittuva iho. Virvekin sen tekstissä toteaa, että tuote soveltuu rasvoittuvalle iholle, jonka itse allekirjoitan. Miulla on tämän päällä vielä tällä hetkellä Garnierin voidemainen päivävoide ja siitäkin huolimatta iho ei ole tahmea.






Lainasin kirjastosta Sims4 Xbox Onelle ja aikani sitä pelailtuani tykästyin, eikä ohjaaminenkaan ollut hankalaa. Olen siis aiemmin pelannut vain tietokoneella (joskus muinoin kun tietokone vasta tuli!) ja vähän epäilin, miten konsolilla pelaaminen luonnistuu. Tykästyin, joten pistin tilaukseen!

The Greatest Showman oli myös lainassa kirjastosta ja tykästyin tähänkin, niin tilasin sen sitten omaki. Jos tykkäät musikaaleista, niin tämä on siun juttu. Kuten kansikuvasta näkee, niin aihealue sijoittuu sirkuksen ympärille.









Mitä suosikkeja sinulle on jäänyt mieleen alkuvuodelta?








4 kommenttia:

  1. mielenkiintoinen postaus! :) olisi hauska joskus testata tuommoisia puhdistusliinoja kun oon jo niin monta vuotta käyttänyt vain puhdistusvaahtoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liinat on näppäriä silloin, kun ei ole vettä saatavilla 😊 Misellivesi on myös todella näppärä.

      Poista
  2. Siis tuo Budgien kuorinta löytyy myös mun tulevista suosikeista! Tosi ihana tuote! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä heittämällä helppokäyttöisempi kuin Natura Siberican vastaava :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)