21.5.2019

OPI - Gold Key to the Kingdom

OPIn Nutcracker and the Four Realms -kokoelmassa ilmestyi kolme glittertopperia ja mie kotiutin niistä kaksi. Jätin kupari/pronssihässäkän ostoslistaltani pois.
Kynsillä kaksi kerrosta Catricen Work Hard, Play Orangea (poistunut valikoimista), yllätyin kyllä miten hyvin tämä peitti. Catricen cremet ei ihan aina ole peittävimmistä päästä vrt. sisarukseensa essenceen.

Lisäsin kerroksen OPIn Gold Key to the Kingdom glitterlakkaa. Tässä on kirkas pohja, jonka seassa valkoista mattaglitteriä ja kultaista glitteriä. Isoimmat glitterit hieman valuu lakkapohjassa alaspäin, joten kannattaa ennen lakkausta hieman pyöritellä lakkapulloa, että ne tasaantuu.

Glittereitä on noin kolmea eri kokoa, joista keskikokoisimmat ja pienet tarttuu hieman paremmin siveltimeen. Itse pyörittelin lakkapulloa jonki aikaa ja isoimmat eivät oikein meinaa tarttua, tosin en halunnut ihan peittävää lopputulosta, ettei water decalit peity kokonaan.


2 kommenttia:

 1. Voi jehna, tuo glitterlakka on ihana - mutta siis wau mitkä kynnet! <3

  Arvaa vaan haluanko nyt just heti samanlaiset itsellekin! Pitääpä kaivella, oisko mulla jotain tän tyylisiä lakkoja kaapissa, koska kärsivällisyys ei nyt todellakaan riitä minkään paketin odotteluun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsivällisyys ei ole kyllä itselläkään aina kovin vahva :'D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)