23.5.2019

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 40

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D

Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna. 

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."

Yritän saada näihin loppuneisiin sellaisen rytmin, että ne tulisivat suunnilleen kuukauden alussa suhteellisen reaaliajassa, eikä useita viikkoja aiemmin. Näin ollen selkeyttäisi kuukauden loppuneita tuotteita.


Teksti kirjoitettu 10.5, jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.
Aiempi teksti oli kirjoitettu 29.3, eli nämä loppuneet ovat noin kuukauden ja 10 päivän ajalta.







Muutama kosmetiikka- ja kynsilakkatuote päätyi poistoon.

essencen sävyä antava huulituote alkoi olla jo aika karua katseltavaa + massa alkoi jo osoittaa venymisen merkkejä. Tämä poistui valikoimista keväällä. Jätti sävyä huuliin poiston jälkeen.

essencen siveltimestä alkoi lähteä karvoja, joten vaihtoon. Uusi vastaava jo tilalla, käytän tätä siis lakkauksien siistimiseen ja kestää noin 3-4 kk käytössä.

Myöskin vanha essencen kausikokoelman luomivärinappi lähtee pois. Olen swatchannut tätä todella monta kertaa, mutta koskaan en ole käyttänyt!

Avonin liuskoittumista estävä aluslakka oli todella hyvä, MUTTA sitten tuli uudistus ja jostain syystä tämä vaihdettiin päällyslakaksi! En ymmärrä logiikkaa :D

Bootsin aluslakan jämät viskasin yhteen omaan lakkasekoitukseen ja Mavalan pikakuivattajat on normaalia settiä.

China Glazen lakka oli jo miulle tullessaan aika paksua, sain tehtyä swatchit ja sitten se olikin jo mennyttä. Sama juttu Dance Legendin lakalle.

Color Clubin Disco Dress oli miun Project Polishissa ja se on nyt loppu, jee!


Vien lakkapullot jossain vaiheessa Sokokselle, jos heillä vielä silloin tämä kampanja on. Teksti on vuodelta 2017, mutta ainakin viime vuonna ja tämän vuoden alussa näin myös mainoksia tästä.






Body Boom -kuorintoja ostin kun halvalla sai (pienet 1,50 €/kpl, isot 4,90 €/kpl). Mansikka ja mango on makeahkoja tuoksultaan, tuoksu alkaa myös etoa itseäni kahvin + makean tuoksun yhdistelmästä. Greippi oli todella hyvä ja sitä voisi ostaa uudelleen, tuoksu peitti kahvin ominaistuoksun melkein kokonaan! Kuorinnat tekee ihosta silkkisen sileän ja vartalovoide imeytyy hetkessä.

Organic Shop organic mango & sugar ihastuttaa makealla mangon tuoksulla. Purkki ei ole ideaalisin suihkussa, kun sinne menee aina vettä, mutta ei haittaa koostumusta mitenkään, kun se veden kaataa aina pois. On itselläni säilynyt samana, eikä sokeri ole sulanut. Käytän kuorintahanskoja ja niihin tämä kyllä tarttuu, eikä meinaa lähteä pois :D

Rituals Happy Buddha ja Sakura - vartalokuorinnat. Buddha sopii hyvin vartalokuorintaan tai muuhun poispestävään tuotteeseen, vartalovoiteena itselle hieman liikaa. Sakura myös sopii itselleni enemmän poispestäviin, kuin jätettäviin tuotteisiin. Ostaisin kuorintoina molempia uudelleen.

Yves Rocher shower balm with shea butter. Oho! Tämä olikin todella kiva, on koostumukseltaan voidemaista, vaahtoaa hieman ja kosteuttaa ihoa. Voisin ostaa isommankin purkin, tämä tuli joulukalenterista.

Rituals Ayurveda -suihkugeeli. Kivan mausteinen suihkutteluhetkiin, tämä myös sellainen, että en ehkä vartalovoiteena haluaisi :D

Oriflame Strabwerry & Lime -kuoriva suihkugeeli. Käytin kuorintana ja tämän tuoksu sopii kesään todella hyvin. Tuoksu muistuttaa Twister mehujäätä ja toki sitä alkoholipitoista juomaakin, mutta ilman alkoholia.






Tästä setistä nostan ensille muutamia poimintoja.

Pür -merkin luomivärinpohjustaja ei loppunut, siirsin sen toiseen purkkiin. Väriltään beigeä, mutta sulautuu iholle hyvin. Antaa luomille liukkaan, mutta silti tarttuvan pinnan.

Masquebarin piparkakkumies -naamio oli kuraa, koska kangas on todella paksua, eikä sitä saa millään asettumaan kunnolla :/ Vastakohtana esim. innisfreen naamoit, jotka ovat ohuita ja helposti asettuvia.

Naturel -kuorintasukat oli todella hyvät. Noin reilun viikon sain odotella jotain tapahtuvaksi, tosin en tehnyt jalkakylpyjä, jotka yleensä auttaa nopeuttamaan tuloksien alkamista. Hinta Prismassa 7,95 €.





Vichyn mineraalivesi oli yllättävän riittoisaa, nyt pihisee enää vain ilmat. Käytin tätä iltaisin tai silloin kun tarvitsin kosteutta kasvoille. Tämä taisi olla miulla avattuna parikin vuotta, toimi hyvin myös kasvojen raikastajana, kun oli reilussa kuumeessa.

Garnier Green Tea -gel wash. Käytin tätä aamuisin ja tuoksu on hieman vihreä, mutta ei omaan nenän selkeän teemäinen, eikä yhtään huono. Voisin ostaa uudelleenkin. Pakkauksessa on pumppu, mutta sen heitin jo tilaaviemästä pois.

Avon ruusu -kasvonaamio, jonka kalliimpi dupe on tälle The Body Shopin British Rose -kasvonaamio. Koostumus on hyvin samalainen ja molemmissa ruusun terälehtiä pieninä silppuina. Selkeä ruusun tuoksu ja miulla tuo TBS:n vastaava odotteleekin täysikokoisena.

Etude House moistfull collagen essence. Tilasin matkasetin ja käytin tämän essencen ekana. Tuoksuna tässä on sama, mikä jää käsiin appelsiinin kuorimisen jälkeen :D Pumppupullo, joka nostaa tuotetta käytettäessä ylöspäin. Tykkäsin tuoksusta ja ostaisin uudelleen.

Nestekäsisaippua on ostettu jo jouluna ja se tyhjentyi noin kolmisen kuukautta sitten. Tuoksuna oli sitrus, mutta aika mitäänsanomaton tuoksu kuitenkin.

Avon Traditional Lemonade kylpyvaahto oli yllä mainitussa pumppupullossa käsisaippuana, tykkäsin tämän sitruunaisesta tuoksusta todella paljon! Ostan varmasti uudelleen.





YA:n D3 -vitamiinit maistuu salmiakin ystäville, todella hyvä ja maistuva tapa ottaa vitamiinit. Ostan jossain vaiheessa uuden purkin.

Konad Lemon -kynsilakanpoistoaine. Mukava sitruksentuoksu, ei uskoisi ollenkaan että on poistoainetta, sillä tässä ei tuoksu itse muut aineet omaan nenään ollenkaan. Käsiin jää sitruunantuoksu. Ostaisin uudelleen.

Avon Planet Spa -käsivoide. Voiteessa laventelia ja jasmiinia, käytin yövoiteena ja on mukavan paksua. En kuitenkaan ostaisi uudelleen.

Dermosil Skin Comfort -vartalovoide, yllättävän kiva "tuoksu", melkein neutraali, mutta pienellä vivahteella.

Etude House 98 % water melon soothing gel. Tämän nappasin aika nopeasti käyttöön tilauksen tullessa, sillä tässä oli kesällä parasta ennen päiväys. Käytin pois lähinnä vartalogeelinä, mutta kokeilin myös hiuksiin. Vesimelonikarkkien tuoksuinen.

Biozell Aina -hoito- ja selvityssuihke. Tässä on onneksi vanha pakkaus, uusi taitaa olla järkevämpi. Tästä irtosi kierteet todella helposti ja muutaman kerran meinasikin jäädä korkki käteen. En tykännyt vahvan kukkamaisesta tuoksusta (kuin tuomi, kielo tmv.). En ostaisi uudelleen.

EHS Tehohoito oli todella kiva kokemus, tuoksu tuo mieleen retkeilyn ja mitä erikoisemmissa suihkuissa käymisen muistot esim. suihku, jonka lattiasta kasvaa ruoho ja ilma kiertää :D Voisin ostaa uudelleen, jos vain on enää.

Pepsodent Clove -hammastaha ei ollut makuelämys ja tätä en ostaisi uudelleen.

The Body Shop Japanese Camellia -vartalovoide. Tästäkään ei tullut suosikkiani kukkaisen tuoksun vuoksi, mutta onpahan testattu. Täyteläistä voidetta, jota ei paljoa tarvinnut.







Oliko mukana jotain tuttua?









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)