1.5.2019

Makuelämyksiä Poppamieheltä!

Postauksen tuotteet saatu.

Lähestyin hieman erikoisempaa yritystä, joka ei liity kosmetiikkaan millään tavalla.

Otin yhteyttä Poppamieheen, joka tunnetaan lähinnä (tai ainakin itse tunnen) tulisista kastikkeista, mutta heiltä löytyy myös esimerkiksi pastaa!

Ihan kaikkea ei olla vielä testattu, mutta tässä muutama sananen niistä, joihin olemme jo tutustuneet.Linkit ei mainoslinkkejä.


Tuotteet saapuivat miulle juuri ennen, kuin olin menossa viisaudenhampaan poistoon, joten päivää aiemmin testattiin muutamia kastikkeita tortillojen kanssa. Sen jälkeen pidin taukoa tulisien tuotteiden kanssa.

Tortillojen kanssa testattin tällaista kolmikkoa:

Ahjo, tulisuusaste 10/10.
Habanero, tulisuusaste 5/10.
Mango - Habanero -majoneesi, tulisuusaste 3/10.


Ahjo, on sellainen jota en ole itse nössöyteni kanssa kokeillut. Puoliso on vajuttanut pulloa hitaasti mutta varmasti. Oppi ensimmäisen kerran jälkeen säännöstelemään, eikä laittanut kuin ketsuppia eli parikin pisaraa riittää jo antamaan potkua :D // Heti kun pääsin kehumasta, niin samana päivänä yksi tunki taas tätä kastiketta kuin viimeistä päivää ruokaansa. Oppi kyllä toistamiseen virheensä. Kastikkeessa on savuinen tuoksu.

Kyseessä on chilikastike, jossa ei kuitenkaan ole ollenkaan chiliuutetta. Tulisuutta löytyy 333 000 scovillea, jota tavallisessa paprikassa on pyöreät nolla. Koostumus on paljon tiiviimpää kuin keskitulisessa Habanerossa.

Habaneroa olen minäkin uskaltanut kokeilla, niin tortillojen, kuin pastan ja jauhelihakastikkeen kanssa. Itselleni riittää 2-5 pisaraa/annos ja tulisuutta on sopivasti. Tämä on myös puolison suosiossa ja pullo onkin vajunut huomattavasti enemmän, tässä koostumus on vetisempää. Molemmissa kastikkeissa annostus on helppoa tipoittain annostelumekanismin kanssa.


Mango-Habanero -majoneesi on miun heiniä, sopii täydellisesti tortillojen kanssa :) Tulisuus on 3/10 ja minulle se on juuri sopivan tulisuuden rajamailla. Koostumus on samanlaista kuin muissakin majoneeseissa.Nestemäistä valkosipulia testasin toistamiseen jauhelihakastikkeen sekaan, mutta vieläkin määrä oli niin vähäinen, että se ei makua antanut. Helpompi käyttää pöytämausteena, näin saa varmasti makua ruokaan kuin ruokaan ja haluamansa määrän.

Verkkokaupan puolelta löytyy myös muutamia erilaisia pastatuotteita. Jauhelihakastikkeen kanssa käytin Fusilli Corti Bucati N 108 -pastaa, johon tykästyin!

Normaalia pastaa paksumpaa ja kypsänä kiharamaista, joka haarukkaan napatessa venyy melkeinpä kaksinkertaisesti pituutta.
Voit katsoa lähimmän jälleenmyyjäsi täältä.
Verkkokauppa löytyy täältä.


2 kommenttia:

 1. täällä yks joka rakastaa tulisia kastikkeita <3 oma lemppari on ihan perus sriracha mutta nuo postauksessa näkyvätkin kuulostaa kans tosi hyviltä ja tommosta nestemäistä valkosipulia ois kans hauska testata! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poppamiehen tuotteita on rantautunut aika laajasti, samalla viikolla kun itse sain nämä, bongasin pienen valikoiman meidän lähi k-marketista :D

   Tuo nestemäinen valkosipuli on kyllä kiva pöytämausteena, tänään viimeksi tuli käytettyä jauheliha/tomaattikastikkeen seassa ja kun voi lisätä maun mukaan.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)