17.5.2019

Masura - Dark Fusion and Orange Fresh

Uusi tuttavuus itselleni kynsilakkamaailmassa on ollut mm. Masura. Lakat eivät ole kalliita vaan kohtalaiseen hintaan saatavia. Alle kuudella eurolla saa varmasti omaan makuun sopivia sävyjä, etsipä sitten yksiväristä tai magneettilakkaa. Merkki on Dance Legendin tapaan kotoisin Venäjältä.


Harvoin, todella harvoin, kurkkaan lakkojen ainesosalistoja läpi, mutta tässä se teillekin. Itseäni yllätti ensimmäisenä keikkuva tea tree oil :D


INC:
Tea Tree Oil, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Benzophenone, Pigment. 5 -free formula.


Dark Fusion on väriltään tumman ruskea, jossa on seassa holograafista glitteriä.
Tämä lakka on tehty yhteistyössä @kombucha_witch_ kanssa.

Kynsillä kolme kerrosta, sekä päällyslakka. Kerrokset kuivuivat nopeasti ja aika nopeasti sai lakkaukset valmiiksi. Auringossa holograafisuus toki erottuu parhaiten.Dark Fusion

Dark FusionOrange Fresh on oranssi vastakohta Dark Fusionille. Oranssin lakkapohjan seassa holograafista hohdetta. Kynsillä kolme kerrosta ja vaikka vähän jänniti, niin aivan hieman jää kuultamaan läpi.
Lisäksi myös päälyslakka.

Molemmat lakat on oikein kauniita, mutta kyllä tuosta Dark Fusionista saa eniten irti auringonpaisteessa, jotenkin siitä erottuu parhaiten nuo holokimalteet. Oranssissa ne on hieman taka-alalla.


Orange Fresh

Orange Fresh
Hypnotic Polishilla nämä lakat 5,50 €/kpl. Pulloissa lakkaa 11 ml.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)