7.5.2019

Testissä Organic Kitchen by Organic Shop.

Tilasin helmikuun tienoilla Sokoksen verkkokaupasta testiin itselleni Organic Kitchen -tuotesarjan tuotteita, saman tuotesarjan Organic Shop, saattaa olla monille tunnetumpi.

Testataan ensin Hot of the Press -shampoo ja hoitoaine, 260 ml.
Omani ovat pumppupulloissa, mutta Sokoksen verkkosivuilla olevissa kuvissa näkyy olevan nyt ihan perinteiset pullot. Molempien hinta on 5,90 €/kpl.


Omat hiukseni ovat luonnontilassa, eli niissä ei ole mitään värien rippeitäkään ja ovat ehkäpä puolipitkät, kuitenkin yli olkapään ja voi laittaa pienelle nutturalle.




Shampoo on kirkasta, ei ihan täysin juoksevaa, mutta ei kaukana siitä. Pysyi kuitenkin suht kasassa tuon alusta päällä. Mutta valuu tietenkin sormien välistä, jos sinne sitä eksyy.

Kokeilin parilla pumppauksella ensin, ihan kuin en olisi laittanut mitään. Korotin panoksia ja laitoin noin viisi pumppausta, nyt oli jo hieman parempi, mutta oli pakko pestä uudelleen, sillä en tykännyt tuntumasta, ihan kuin hiukset olisivat olleet likaiset. Nyt, menen noin 7-8 pumppauksella ja se määrä on sopiva, kuulostaa hurjalta, mutta alle tuon pumppausmäärän en saa tästä mitään irti. Enkä käytä muita hiustuotteita, paitsi aina suihkun jälkeen selvityssuihketta.



Hoitoaine on valkoista, kiinteämpää kuin shampoo. Tätä joudun ottamaan muutaman pumppauksen enemmän kuin shampoota, muuten hoitoaine vaan imeytyy hiuksiini ja katoaa, ihan kuin en olisi laittanut mitään. Noin 9-10 pumppausta menee siis miun pituuksiin ja silti, ne on suihkun jälkeen takussa. Käytän hiustenselvityssuihketta, mutta sitä pitäisi laittaa runsaasti, että tehoaisi ja on vain lähinnä muotoseikka, joka on ollut aina.

Tykkään siitä, että hoitoaineen voi kammata suihkussa ja hiukset ei pistä vastaan, vaan harja soljuu läpi, tätä ei tämän hoitoaineen kanssa tapahdu (ellen korottaisi pumppausten määrää noin 12). Joten olen jättänyt harjaamisen pois ja antanut hiusten takkuuntua :D

Voisin ostaa shampoota uudelleen, hoitoainetta en.


Tuoksussa on jotain, ehkä minttuista, vihreää tuoksua, mutta itse en sitä oikeastaan edes huomioi, eikä se jää hiuksiin tuoksumaan.


Vasemmalla shampoo, oikealla hoitoaine


Seuraavaksi testausvuorossa sarjan käsivoiteet, molemmissä tuotetta 100 ml ja hinta 5,90 €/kpl.

Girls Are Such Girls kosteuttava käsivoide. Tuoksu on todella herkullinen, kuin verbena. Ei ihmekään, sillä tästä voiteesta löytyy sitruunaöljyä sekä vihreä tee uutetta.

Itse ajattelin näitä lähinnä yövoiteeksi puuvillahanskojen kera, näin voiteet tehoaisi yön aikana. Valitettavasti tuoksu muuttuu aivan järkyttäväksi, sillä en hanskojen kanssa käytä kovinkaan pientä määrää tuotetta, sillä se haihtuu kuin pieru saharaan. 

Ja myös aukaistava purkkimuoto syö innostusta käyttää näitä. 








The Pine is Mine - ravitseva käsivoide, joka nimensä mukaisesti tuoksuu hyvin metsäiselle. Voiteessa on käytetty männyn öljyä sekä katajan uutetta.

Tässä on oikeastaan samat jutut kuin ylempänä mainitussa. Määrällisesti pitää laittaa runsahkosti ja näin tuoksu muutuu todella ärtsyksi.








Yhteenveto: suosittelen hoitoainetta/shampoota lyhyille hiuksille ja käsivoiteita niin sanotusti normaaliin käyttöön, näin tuoksut eivät luultavasti muutu. Itse vaan kaipaan yöksi jotain tuhdimpaa voidetta, joka ei runsaallakaan annostuksella muuta tuoksuaan. Päivisin käytän käsivoiteita harvakseltaan ja suosin helppoja tuubeja, joista vaan voi puristaa tuotetta, ilman kansien kanssa kikkailua.











2 kommenttia:

  1. Just sisällytin tän merkin tuotteita omaan arvontaan, on kyllä kokeiltava jossain kohtaa itekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua sykähdytti vain tuo shampoo. Hoitoaineeseen lisäsin viikon alussa vettä, kun se pumppu ei enää nappaa ainetta (vaikka pohjalla vielä noin 5 cm), joten saan käytettyä pois :D

      Pumppupullossa vielä hieman hankalampaa meidän suihkussa, kun ei ole tasoa missä pumpata (tai on, mutta ei se kestä), vaan pitää ihoa vasten aina ottaa. Tuubi/pullo olisi siis tässä kätevämpi, joissa nämä kait nyt onkin.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)