27.5.2019

Esittelyssä Tallink -verkkokauppa.

Tiesittekö, että voit tehdä ostoksia laivalta ilman, että astut laivaan?

Miulle valkeni tämä asia viime vuoden jouluna, kun laivayhtiö muistutteli käyttämättömistä pisteistä. Voit käyttää laivalla tienattuja pisteitä tiettyihin tuotteisiin (merkitty: maksa club one -pisteillä) verkkokaupassa tai ostaa matkoja pisteillä.


Verkkokaupassa ilmaiset toimituskulut yli 59 € ostoksiin. Tämän summan alle jäävin tilauksiin toimituskulut tuotteen/tuotteiden toimitustavan mukaan.


Tallink -verkkokauppaan pääset tästä.
Tuotteet tulivat pakattuna pahvilaatikkoon jossa "pehmusteena" oli jo tyhjentynyt ilmatyyny. Muuta erikoista ei paketissa ollutkaan. Tuotteet oli pakattu tiiviisti ja järkeä käyttäen.

Mukana tuli palautustarra, sekä alekoodi.


Mitä sieltä ostin?


Loppuunmyynti -osastolta nappasin Kenzo Flower In The Air EdP 50  ml -hajuveden, joka oli 19,90 € (norm. 78,90 €).

Molton Brown Mini Stowaways The weekend Essetials collection TRX -pink, tämän hinta 24,90 €. Setissä on neljä 30 ml suihkugeeliä ja neljä 30 ml vartalovoidetta.

Holika Holika Soothing Gel 55 ml, 3,90 €.

Holika Holika Magic Tool Jelly Cleansing Puff, 3,90 €.


+ lahjana oli Thierry Mugler Alien -vartalovoide


Verkkokaupasta ei voi ostaa elintarvikkeita, vaan lähinnä kosmetiikkaa ja laukkuja. Joitain Silja Linen & Tallink lahjatavaroita, lapsille löytyy pieni määrä leluja sekä muutamia tuotteita muodista.

Verkkokauppaan tulee todella hyvin uutuuksia ja sieltä löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä: Rituals, The Body Shop, Holika Holika, American Crew, A´Kin, Evolution of Smooth (EOS), L´occitane, Benefit (vain kulmatuotteita), Ikoo, Starskin ja paljon muuta!


Verkkokaupassa joidenkin merkkien valikoima on todella hyvä, toisien taas aika suppea.

Mihin sinä olet reissaillut viimeksi?

10 kommenttia:

 1. En tiennytkään, että laivayhtiöillä on verkkokauppoja! Kiitos tiedosta:)
  Eipä ole tullut reissailtua ihmeemmin viime aikoina, mutta ehkä kesällä sitten;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie bongasin tämän viime vuoden loka-marraskuussa, juurikin tuon sähköpostimuistutuksen myötä :D

   Täältä idästä tulee jo kalliiksi matkata Helsinkiin + siihen vielä laivamatkat päälle, niin halvempi tilata verkokaupasta. Toki, ei voi nauttia tunnelmasat ja buffetin antimista :D

   Poista
 2. Oho, enpä tiennyt minäkään, että Tallinkilla on tuollainen verkkokauppa, mistä voi tilata kotiin. :o Eipä nyt ihmeemmin ole tullut reissattua. Noh, muutama viikko sitten juurikin Tallinnaan 22 h risteily, kun oli firman kevätreissu, mutta loppujen lopuksi ei tullut käytyä maissa. Sitä ennen käytiin syksyllä New Yorkissa ja on taidettu piipahtaa Haaparannassakin kevättalvella. Ja tietysti vanhempien luona on käyty pariin kertaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie reissasin tammikuussa Helsinkiin ja siihen ne jääkin :D Yli 100 km reissuja ei ole tullut tehtyä sen koommin, tuo Helsingin reissu tosin antaa jo tuplat kilometrimäärineen :'D

   Ehkä käydään pieni reissu pyörähtämässä Tuurin kyläkaupalla ja syksyllä ehkä I Love Me -messuille.

   Poista
 3. Mä joskus törmäsin myös tähän, mutta silloin valikoima näytti niin suppealta etten vielä innostunut. Todella hyvään hintaan tuon Kenzon tuoksun kyllä löysit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärtää toki suppeuden ja ehkäpä valikoimassa on sellaisia perustuotteita, ei meilläkään K-ryhmien verkkokauppojen sivuilla ole ihan kaikkea, vaan ne perustavarat :D

   Poista
 4. Joskus olen Finnairilta tilannut lentopisteillä, mutta ei ole tullut mieleenkään, että täältäkin voisi! Eli täällä myös yksi epätietoinen ;) Kiitokset, tämä täytyy pitää mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on varsin näppärä tapa käyttää edes joitain kerryttämiä pisteitään, jos ei laivalle ole menossa. Itse annoin eilen loput pisteet toiselle, kun tiedän että ei ole itsellä käyttöä, eikä niin vähällä taitaisi oikein mitään saadakaan :D

   Poista
 5. Oho no enpä ole tiennyt että saa tilattua ilman että käy laivalla pyörähtämässä :D
  Tuo HOlika holikan soothing gel on aivan ylivertaisen hyvä, ainakin mun mielestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä itsellekään tulisi mieleen, että laivayhtiöllä olisi verkkokauppa :D

   Soothing geliä olenkin käyttänyt hiuksiin :)

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)