27.11.2020

Boxycharm marraskuu 2020 - Harvest 🎃

Marraskuun Boxycharm saapui kuin saapuikin ihan hyvissÀ ajoin! Sunnuntaina paketti oli illasta tullut Suomeen ja sain sen tÀnÀÀn 25.11, kun tÀtÀ tekstiÀkin kirjoittelen.

MeiltÀ hajosi myös tÀnÀÀn reititin, onneksi kuitenkin huomasin postiauton kurvaavan pihalle ja nÀin ikkunasta miun Boxycharm pakettini olevan tulossa, ennen kuin kerettiin lÀhteÀ! Sain Boxycharmin, ettÀ uuden reitittimen, joten kaikki on taas hyvin :D



Kurkataan sisÀltöön!



Tuotelistaus: 

- Natasha Denona | Peak Palette, 48 $.
- Volition Beauty | Snow Mushroom Water Serum, 62 $.
- Benefit Cosmetics | Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel, 24 $.
- Yensa Beauty | Pumpkin Turmeric 2-in-1 Radiance Polishing Mask, 45 $.
- Jecca Blac | Liquid Corrector 2.0, 15 $.



YhteensÀ 194 $.




Jecca Blac on tuikituntematon merkki itselleni ja merkiltÀ saapui silmÀnalusia kirkastava voide, joka tasoittaa ihonsÀvyÀ ja hÀivyttÀÀ tummia silmÀnalusia. Kevyt koostumus luo luonnollisen, hehkuvan lopputuloksen.


Oma valintani oli Benefit Cosmeticsin volyymia antava kulmakarvageeli. Tuote sisÀltÀÀ kuituja, jotka tarttuvat kiinni ihoon ja karvoihin, antaen nÀin luonnollisen nÀköisen ilmeen kulmille. Tuote on sÀvyssÀ 3 - neutral light brown.

NÀmÀ molemmat ovat sellaisia, jotka eivÀt jÀÀ itselleni. Joku onnekas pÀÀsee nÀitÀ sitten testailemaan :)





Yensa Beauty on myös aika tuntematon merkki, mutta tÀmÀ herÀtti kiinnostuksen jo pakkauksellaankin, Oikein pirteÀn syksyinen vÀritys! Vaikutusaika 5-10 minuuttia, mikÀ on todella kohtuullinen aika, tÀtÀ voidaan kÀyttÀÀ 3-4 kertaan viikossa. Toimii samalla kasvonaamiona sekÀ -kuorintana.

TÀssÀ tuotteessa on mukana myös kurpitsaa, papaijaa, inkivÀÀriÀ, hunajaa, porkkanaa, appelsiinia, verigreippiÀ ja maustekurkumaa, kukin hieman erilaisessa muodossa. Toki myös tuotelistassa on riisijauhetta, soijapapuöljyÀ jne. Tuoksua oli kehuttu oikein raikkaaksi Boxycharmin arvioissa, joten mielenkiintoni herÀsi entistÀ enemmÀn!





TÀmÀ eksottinen kaveri on Volition Beautylta, tuote sisÀltÀÀ snow mushroomia, joka on suomeksi nimeltÀÀn (ei niin eksoottinen) valkohytykkÀ. Huomasinpa tuossa googletellessani, ettÀ Revolution Beautylla on myös samalla nimellÀ kulkevaa seerumia, Volition Beautya löytyy ainakin Cult Beauty -verkkokaupasta.

Seerumi kosteuttaa, auttaa hĂ€ivyttĂ€mÀÀn ihohuokosten, punaisuuden, juonteiden ja ryppyjen nĂ€kyvyyttĂ€. Mielenkiintoista! 







ViimeisenÀ se tuote, jota hieman toivoinkin eli Natasha Denonan Peak -paletti. SÀvyt on koottu kolmesta eri paletista; Biba, Safari ja Sunrise, nuo kolme palettia on pamautettu yhteen ja skÀdÀÀm! NÀin syntyi Peak!

Paletissa on neljÀ mattasÀvyÀ ja yksi hohtava. SÀvyt on juuri just eikÀ melkein sellaisia mitÀ itse kÀyttÀisin ja tuo vaalein sÀvy on voikin kulua nopeiten, sitÀ voi laittaa sellaisenaan tai oikeastaan kaikkien sÀvyjen pohjalle. ItsellÀni yllÀttÀen kaikki vaaleat sÀvyt kuluu eniten :D









SiinĂ€pĂ€ olikin marraskuun boksi! Huomionarvoisena seikkana se, ettĂ€ ei yhtÀÀn huulituotetta ja vain kaksi meikkituotetta, lasken ihonhoidoksi myös tuon Jecca Blac -tuotteen. 

Arvosanaksi annan 4/5 tÀlle boksille. MitÀköhÀn mahtaa tulla joulukuussa, ehkÀ punaisia huulituotteita? :D










4 kommenttia:

  1. Toi Snow Mushroom seerumi on tosi kiva mun mielestÀ! Kosteuttaa hyvin :) Ja meillÀ tosiaa oli nÀköjÀÀn tÀysin sama sisÀltö bokseissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin kyllÀ sattuu samat sisÀllöt, etenkin suomalaisilla tilaajilla jotka tietÀÀ :D

      Poista
  2. Aivan ihanat tuotteet! <3 Olisin kelpuuttanut kyllÀ joka ikisen itsellenikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TÀssÀ oli kyllÀ oikein kiva sisÀltö! :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)