24.1.2021

Boxycharm joulukuu 2020 | Bubbles & Glitz

Viimeinen Boxycharm vuosimallia 2020 saapui heti loppiaisen jälkeen, poikkeuksellisesti omani lähetettiin aika myöhään, mutta saapui kuitenkin parissa viikossa Suomeen.

Tällä kertaa oma boksini oli 100 % meikkipainotteinen oheistuotteiden kera :D Muita vaihtoehtoisia tuotteita silmäilin ja ehkä karkeasti arvioituna 80 % oli ihonhoitoa, muut meikkejä tai oheistuotteita, kuten siveltimet, meikkisienet ja ripset.

Sisältö:


- Huda Beauty | Ruby Obsessions Eyeshadow Palette (ovh 27 $).
- Glamnetic | Babygirl Lashes & Black Liquid Magnetic Liner (ovh 63 $).
- Tarte | Maneater Mascara (ovh 23 $).
- Mac Cosmetics | Matte Lipstick, sävy Velvet Teddy (ovh 19 $).
- Luxie | Eyeconic Eye Set (ovh 45 $).


Yhteissumma boksin sisällölle 177 $.

Luxielta tuli sivellinsetti, joka sisältää viisi erilaista sivellintä. Mietin hetken, jätänkö nämä itselleni, mutta päätin kuitenkin pistää eteenpäin. Arvokas setti! Yhdelle siveltimelle jää hinnaksi 9 $.

Glamnetic ripset + nestemäinen rajaus oli oma valintani ja tämä olikin boksin arvokkain tuote. Muistaakseni muut valintatuotteet eivät olleet kummoisia, joten valinta osui tähän. Siellä oli muistaakseni saman merkin muitakin ripsiä ja näidenhän piti olla blogin joulukalenterissa, mutta sattuneesta syystä siihen nämä eivät kerinneet :DTartelta tuli Maneater ripsiväri, joka jää itselleni. En avannut itse tuotetta, mutta pakkauksen kuvan perusteella harja on sellainen josta itse tykkään :) Ei pöyheä, vaan kapeahko harja.

Mac Cosmeticsilta huulipuna, ikonisessa Velvet Teddy -sävyssä! Puna ei ole noin tumma ja punainen kuin kuva antaa ymmärtää. Omille huulilleni juuri sopiva sävy, sillä ei ole värikäs tai liian nude. Itselläni on tästä ennestään minikoko, jospa saisi sen käytettyä ennen kuin korkkaa tämän normikokoisen.Huda Beautylta Ruby Obsessions paletti, jonka toisena vaihtoehtona on ilmeisesti ollut Amethyst.
Onnekseni en olisi omistanut kumpaakaan, sillä vain Topaz löytyy ennestään. Paletissa viisi duochrome sävyä ja neljä mattaa. Olen tykännyt näiden laadusta ja hintakin on kohtuullinen, lisäksi paletti on ohut ja kompakti meikkipussiin/laukkuun laitettavaksi.

Swatchit tästä paletista löytyy miun Instagramista, tästä postauksesta.


 
Erittäin hyvä lopetus Boxycharmin osalta vuodelle 2020! 


2 kommenttia:

  1. Itse haaveilen noista luxien siveltimistä, ehkä jostain kamppiksesta vois ostaa joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luxien siveltimet on kyllä hyviä, niitä muutaman kerran Boxycharmista tullut aiemminkin. Siitä hyvä merkki, että saa meiltä Suomestakin tilattua :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)