10.1.2021

Rituals - The Ritual of Advent 2020

Tänään vuorossa Ritualsin The Ritual of Advent 2020 kalenterin sisältö. Tuotteiden hinnat otettu heidän omilta sivuiltaan eli Rituals.com. Ihan kaikkia en valikoimasta löytänyt.

Tilasin omani Kicksistä ja siellä hinta oli 65.90 € ja jaettuna luukkujen kesken jäi hinnaksi noin 2.74 €/luukku.

Kalenterin sisältö oli muodostettu 24 bestseller tuotteesta, hieman tosin epäilen kynsiviilan sijoittumista näinkin korkealle :D Kynsiviila ja kuorintahanska onkin taidettu nähdä jo kolme (ainakin kaksi) vuotta peräkkäin kalenterissa. Kiinnostaako kurkata vielä vuoden 2019 sisältö? Sen näet tästä.

Selkeästi kuitenkin moni ostaa Ritualsia suihkutuotteiden vuoksi, sillä niitä oli peräti seitsemän + palasaippua + yksi miesten tuote. Meille ei Ritualsin omilta sivuilta voida tilata esim. suihkuvaahtoja, huonetuoksuja, hajuvesiä ja monia muita, joten niiden kiilto silmissä ei kannata sivuille rynnistää.

Meille helpoimmat tavat ostaa Ritualsia on esim. Kicks ja Lyko, eikä tarvitse varoa tuoterajoituksia.
Suihkutuotteita tuli tosiaankin useampia, suihkuvaahtoja tuli huikeat neljä kappaletta, vuonna 2019 näitä oli vain kaksi, joista toinen oli miesten sarjasta. 

- The Ritual of Karma, 50 ml. Tuoksussa holy lotus & organic white tea. Arvo 5.50 €.
- Amsterdam Collection, 50 ml. Tuoksussa tulip & japanese yuzu. Arvo 5.50 €.
- The Ritual of Hammam, 50 ml. Tuoksussa fresh eucalyptus & rosemary. Arvo 5.50 €.
- The Ritual of Jing, 50 ml. Tuoksussa sacred lotus & jujube. Arvo 5.50 €.

- The Ritual of Happy Buddha -vartalonkuorinta, 70 ml. Tuoksuna sweet orange & cedar wood. Arvo 10.90 €/150 ml.

- The Ritual of Ayurveda - suihkuöljy, 75 ml. Tuoksuna indian rose & sweet almond oil.  Arvo 5.50 €.

- The Ritual of Karma -suihkugeeli, 30 ml. Tuoksuna holy lotus & organic white tea.


- The Ritual of Sakura -vartalovoide, 70 ml. Tuoksuna organic rice milk & cherry blossom. Arvo 6.50 €.
- The Ritual of Hammam - vartalovoide, 70 ml. Tuoksuna fresh eucalyptus & rosemary. Arvo 6.50 €.
- The Ritual of Holi -vartalosuihke, 20 ml. Tuoksuna white lily & peach blossom. Arvo 10.90 €/100 ml- Rituals... Elixir Collection - yöksi jätettävä hiusnaamio, 20 ml. Tuoksuna argan oil & shikakai. Arvo 19.50 €/100ml.
- The Ritual of Jing -tyynysuihke, 20 ml. Tuoksuna sacred wood & lavender. Arvo 19.50 €/50 ml.
- The Ritual of Samurai -hiuksille ja vartalolle, 70 ml. Tuoksuna organic bamboo & japanese mint. Arvo 4.50 €.
- The Ritual of Ayurveda -käsibalsami kuiville käsille, 70 ml. Tuoksuna indian rose & sweet almond oil. Arvo 10.90 €.
- The Ritual of Sakura -palasaippua, 25 g. Tuoksuna rice milk & cherry blossom.
- The Ritual of Namaste Glow -anti-aging ampoule booster x 2, 2 x 2 ml.  Nämä boosterit on tarkoitettu viikon kuuriksi, että tulokset näkyisi paremmin, joten näistä riittää kahdeksi päiväksi, myyntipakkaus sisältää 7 ampullia. Arvo 21.90 €/14 ml.

- kynsiviila.
- kuorintahanska.
- The Ritual of Namaste -meikinpuhdistusliinat, 10 kpl. Biohajoavat, poistaa myös vedenkestävän meikin. Tuoksuna moringa & holy lotus. Arvo 3.50 €.

Tuttuun tapaan, sunnuntaina oli myös kynttilä, tällä kertaa jokainen oli eri tuoksussa. 

- Savage Garden.
- Black Oudh.
- Wild Fig.
- Green Cardamom.


Koska jouluna sunnuntaita oli vain kolme ennen jouluaattoa, aloitettiin kalenteri poikkeuksellisesti siis heti kynttilällä ja luukusta yksi sellainen siis paljastui.Mikä fiilis jäi? Ritualsin kalenteri omalla tavallaan hieman toistaa vuodesta toiseen itseään, tuotteet ovat oikeastaan samoja, sarjat vain vaihtuvat. Kasvotuotteita oli tällä kertaa ehkä hieman vähemmän, aiemmin on tullut mm. putsareita ja esimerkiksi vuonna 2019 tuli kasvoöljy ja kasvonaamiojauhe. Krääsää tämä ei tarjoa perinteisen kynsiviilan ja kuorintahanskan lisäksi, joten siitä isosti plussaa. 

Rituals on pääsääntöisesti tuoksullinen sarja, joten hajusteherkille tai kovia hajusteita karttaville tämä kannattaa skipata. Osa tuotteista tuoksuu jo pakkauksien ulkopuolelle esim. Ayurveda -käsibalsami ja koko kalenteri tuo tuoksua huoneeseen.


2 kommenttia:

 1. Tän voisin kuvitella joskus hankkivani itsekin, kun Ritualsin tuotteet on niin mieluisia :) Vaikka joo, tuoksut on niin voimakkataita, että alkaa mullakin olla jo siinä rajoilla onko ne liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkutuotteissa Ritulasin tuotteet vielä menee, niistä jää hienoinen tuoksu hetkeksi iholle, mutta vartalovoiteet sitten jättää tuoksun lakanoihin, vaatteisiin jne. niin kauan ennen kuin ne pesee :D

   Ayurveda on näistä ehkä se pahin "haisuli", kun on hitusen vahvempi, vaikkakin Sakura ja Buddha tuoksuu myös pakkauksien ulkopuolelle, mutta ei ehkä niin paljoa kuin tuo.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)