16.1.2021

Lyko Starshine! – Bright Wishes from Lyko joulukalenteri 2020

Joudutte valitettavasti kestämään vielä tämäkin jälkeen The Body Shopin joulukalenterin yhteenvedon, mutta sitten ne loppuu :D Tänäkin vuonna tulossa tietenkin joulukalenteriprojekti, jossa aiemmin esitellyt tuotteet vilahtavat taas uudelleen, mutta mukana on vain Rituals, Yves Rocher, The Body Shop ja tämä Lyko.


Lyko Starshine! - Bright Wishes from Lyko oli yllättäjä! Tätä kalenteria kehuttiin jo edellisenä vuonna  ja myytiin melkeinpä yhtä nopeasti loppuun myös nytkin. Hinnaltaan kalenteri oli 57.50 € joten jaettuna päiville, yhden luukun hinnaksi tuli noin 2,39 €. Kokonaiskuvaa silmäilemällä voikin huomata, että sieltä ainakin erottuu 3-4 merkkiä, jotka jo sellaisenaan normaalihinnalla kattavat koko kalenterin hinnan, muut ovat vain ekstraa.

Tuotteiden hinnat on kaikki Lykon sivuilta ja olen merkinnyt vain normaalihinnan. Tuotteet eivät ole kuvissa saapumisjärjestyksessä :D

!!Linkit eivät ole mainoslinkkejä!!





MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick 3 g, sävyssä Werk,Werk, Werk (arvo 21.50 €).
OPI Nail Polish 15 ml, sävyssä Malaga Wine. Verkkosivuilta ei tätä normaalia lakkaa löytynyt, vain Infinite Shine, joka on hieman arvokkaampi noin 21.50 € hinnallaan (arvo n. 17.50 €).
IsaDora Perfect Eyes 43 Copper Smoke 1.5 g. Tätä ei löydy Lykon sivuilta, ilmeisesti pakkaus on uusittu neliskulmaiseksi.
estelle & thild Stockholm Biomineral Silky Eyeshadow 3 g, sävy Brown Ash Shimmer (arvo 22.90 €).






Ogx Argan Oil shampoo ja hoitoaine 2 x 88.7 ml (arvo 7.90 € / 3.95 yksittäin).
Urtekram Soothing Lavender Body Wash, 200 ml (arvo 6.90 €).
Lea Moisturizin Repairing hand cream, 75 ml (arvo 3.90 €).
Rituals... The Ritual of Sakura vartalovoide, 70 ml. Ei löydy Lykon sivuilta, edes täysikokoisena.
Lyko Deep Cleansing Face Mask, 75 ml (arvo 12.90 €).
Maria Åkerberg Papaya Peeling, 30 ml (arvo 6.90 €).
Dermalogica PreCelanse Balm, 10 ml (arvo 47.50 €/90 ml).






Lyko Nail Polish Remover, purukumin tuoksu 30 ml (arvo 6.90 €).
Urban Decay All Nighter, 118 ml (arvo 32.50 €).
Goldwell StyleSign Perfect Hold, 300 ml (arvo 20.90 €).
James Read Gradual Tan h2O Tan Mist, 30 ml (arvo 29.50 €/100 ml).
Miss Kay Kiss & Tell EdP  25 ml, (arvo 12.90 €). Tällä hetkellä myynnissä vain settinä, jossa saa kolme tuoksua yhden hinnalla.
Ardell Fashion Lashes Wispies Black + liima (arvo 7.90 €).
Lyko eyeshadow brush (ei hintatietoja).








Niistä tuotteista, joista löysin Lykon sivuilta hinnat, muodostui kalenterin kokonaishinnaksi noin 220,10 €.
Tähän summaan ei kuulu luomivärisivellin, rusketussuihke, Dermalogica, Rituals ja IsaDora.

Kalenterissa oli 20 tuotetta eri merkeiltä ja neljä Lykon omasta sarjasta. Kaikki tuotteet olivat erilaisia ja monipuolisia, eikä pieniä näytepussukoita ollut ollenkaan. Toki matkakokoja kyllä löytyy, mutta myös niistä saa jo useamman käyttökerran.

Erittäin onnistunut sisältö omasta mielestäni, etenkin kun Lykon valikoima on muutenkin jo laaja. Luomiväreihin olisin ehkä kaivannut jotain muuta, sillä molemmat oli rusehtavia, estelle & thildin luomiväri todella tumma sellainen. 





4 kommenttia:

  1. Kiva ja monipuolinen sisältö, harkinnan arvoinen ja saattaisin tulevana jouluna kurkata sisällöt ja harkita ostamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pieni miinus tosin on, että tästähän ei ole sisältöä missään. Pari tuotemerkkiä oli lueteltuna listauksessa (olikohan juurikin OPI, Ofra) ei muuta. Eikä sitä kukaan kerkeä saamaankaan perille vaikka heti tilaisi, kun tämäkin myytiin jo alle kolmessa vuorokaudessa loppuun :D

      Poista
  2. Oli kyllä mahtava kalenteri ja ehkä jopa hieman kaduttaa etten tullut tilanneeksi. Tuskin olisin sitten ehtinytkään, kun myytin niin nopeasti loppuun! Sinulla on nyt hieman tuotteita käytettävänä ;) Mielenkiinnolla seurailen taas projektia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se miinus tässä tosiaankin on, että sisältöluetteloa ei ollut (ei tainnut olla myöskään 2019), joten jos joku sen saakin käsiin ja esittelee sisälön, on jo aika myöhäistä ostaa, kun on loppunut.

      22. päivä starttaa projekti, teksti jo odottelee malttamattomana :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)