20.1.2021

Pink butterflies ūü¶č

 * water decalit saatu Nail2Mei -verkkokaupasta.Sain testattavaksi tuotteita Nail2Mei verkkokaupasta ja ne kaikki on itse asiassa bluesean water decaleita :D Bluesean decalit ovat itselleni ne parhaimmat decalit mitä on ja valitettavaa onkin, että niitä ei oikein saanut mistään 2-3 vuoteen! Nyt onneksi Nail2Meiltä ne löytyy.


Kynsillä Flormarin Bubble Gum, kaksi kerrosta. Ensimmäistä kuvaa ottaessani tajusin, että olisi pitänyt täydentää Flormarin lakkavarastoa, kun Tokmannilla käytiin. Olisin kaivannut valkoista lakkaa eniten, noh.. Ehkä joskus toiste. Flormarin lakat on oma löytöni vuodelta 2020, kunpa vain valikoima olisi suurempi.

Water decalit ovat bluesean BLE371a.

Lisäsin päälle kerroksen China Glazen Fairy Dustia.
Water decalit on helppo tapa koristella kynsiä ja itse kun en harrasta esimerkiksi leimailua, niin näillä saa hieman vaihtelua normaaleihin lakkauksiin. Jotkut decalit pitää pahimmassa tapauksessa leikata täysin muotoonsa, mutta onneksi bluesean kohdalla yhtäkään sellaista ei ole tullut vastaan :)


Hieman pelkäsin, että pinkki vasten pinkkiä ei erotu, mutta onneksi water decaleissa olikin myös tummempaa mukana, niin kuva ei hukkunut lakan sävyyn.2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)