8.1.2021

Catrice Cosmetics - DIY joulukalenteri 2020

Tilasin marraskuun puolella Tokmannilta Catricen DIY -joulukalenterin, kun sain sähköpostiin uutiskirjeen tilaajille tarkoitetun alekoodin. Yli 50 € tilauksesta sai 10 € alennusta. Nappasin tietty muutakin tilaukseen.

Tokmannilla hinta oli 39.95 € ja sillä totisesti sai rahalle vastinetta!
Kalenterissa oli pääasiassa vakkarituotteita heidän valikoimastaan, mutta muutama tuote oli limited edition tätä kalenteria varten. Osa hinnoista on Catricen omilta sivuilta ja osa Kosmetik4lessiltä, hintaeroja ei kovin hurjasti ole näiden sivujen välillä.

Kalenterin mukana tuli paperipussit ja numerotarrat. Täytyy kehua noiden numerotarrojen kestävyyttä! Ne oli suht pieniä, kolmion mallisia tarroja, mutta kun pakkailin yhden arvontavoiton niihin, ne ei kyllä liikahtaneetkaan, kun kerran kiinni laittoi ei tarrat pompahtaneet auki. Vaikka osa pussukoista meni aika täyteen ja pussin muoto ei ollut näin ollen tasainen. Iso peukku jo pelkästään tarroille :'D

Luomiväripaletteja kalenterissa oli neljä kappaletta ja ne olivat:

Superbia vol. 1 Warm Copper ja Superbia vol. 2 Frosted Taupe, 8.99 €/kpl. Warm Copperissa kaksi mattasävyä ja muut shimmerisiä/metallisia, Frosted Taupessa on kolme mattasävyä, muut shimmerisiä/metallisia.

The Blazing Bronze (4.95 €), jonka kaikki sävyt ovat shimmerisiä.
Soul Searcher 020 Namaste All Day!, 3.99 €. Tässä paletissa kaikki sävyt ovat metallisia. Paletti on todella ohut!

Seuraavan kuvan kaikki tuotteet ovat limited edition advent calendar diy -eli nämä olivat saatavilla vain tästä kalenterista:

Multipurpose brush, joka soveltuu kiinteille- ja irtopuutereille tai muille vastaaville tuotteille.

Powder blush, sävyssä C01 Blushing Excitement.

Highlighter, sävyssä C01 Soft Candlelight.

Neljä kynsilakkaa, sävyt: C01 Unwrapped Nude, C02 Soft Candlelight, C03 Sparkling Flakes ja C04 Blushing Excitement.

Glitter huulipuna, sävyssä C01 Blushing Excitement, joka on kynsilakan sävyn tavoin punainen. Glitteriä ei tässä ole kovinkaan huomattavasti, enemmän ehkäpä shimmeriä. Oma punani lisäksi oli jo hikoillut ja pisaroita oli tullut päivän aikana punan pinnalle lisää.


HD Active Performance Primer SPF 30, 4.99 €. 010 Active light, poistuva tuote.

Light Correcting Serum Primer 010 Candlelight, tuote ei ole enää myynnissä.

Golden Dust Highlighter Drops 010 Spacegold 4.83 €.

One Drop Coverage Weightless Concealer, 005 Light Natural 4.34 €.

Allround Colour Correction -paletti 3.95 €. Poistunut valikoimista, mutta K4L vielä myy.

Artic Glow Highlighter Powder, 010 Jupiter's Glow, poistunut myynnistä.


Prisma Lip Glaze 030 Dazzling Starboy, poistunut myynnistä. Muistuttaa aika paljonkin MAC Cosmeticsin Lipglass sävyä Caketop :D

Generation Matt Comfortable Liquid Lipstick, 090 Girls Bite Back. Tuote poistunut valikoimasta, K4L saatavilla vielä yhtä sävyä, 3.85 €.

Liquid Metal Cream Eyeshadow, 070 Less Bitter, More Glitter! Tuote poistunut valikoimasta.

Eyeshadow Stix 090 Beautista's Choice. Tuote poistunut valikoimista.

Brow Colorist Semi-permanent Brow Mascara, 015 Soft Brunette. Ilmeisesti poistumassa, K4L näkyy kaksi sävyä, molemmat loppu, 3.66 €.

Tuotteet, joiden hinnat löysin ja ovat ns. vakiovalikoimaa (tai joskus olleet) ovat arvoltaan yhteensä 52.54 €. Pelkästään jo niiden arvo kattaa hyvin kalenterin hinnan, loput niistäkin on vain ekstraa + limited edition tuotteet vielä päälle.

Kalenterissa ei ollut yhtään täytetuottetta, kuten pakettikortteja, vihkoja, ponnareita ja niin edelleen. Iloa voi tietysti viedä se, että kalenteri pitää itse kasata mukana tuleviin pusseihin, ellei ole kaveria joka tekee sen puolestasi. Spoilaantuminen on myös helppoa, jos seikkailee SoMessa, sillä jokaisen kalenterista tuotteet tulevat eri järjestyksessä. Kalenterin sivussa oli ohjeistus, miten tuotteet voi pusseihin pakata.

Lopuksi kuva kaikista tuotteista yhdessä.
Mitä mietteitä tämä herätti? Onnistuiko Catrice kalenterissaan?

4 kommenttia:

  1. Tässä oli kyllä hintaansa nähden tosi hyvä ja runsas sisältö! Peitevoide tosin oli aika omituinen valinta kalenteriin, kun sen sävy rajaa kalenterin sopivuutta. Muuten kyllä kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän oli selkeästi kyllä niitä jämätuotteita laitettu, jotka ovat poistuneet valikoimista (kuten essencenkin diy:ssa niitä oli). Muuten hinnaltaan kyllä sen arvoinen, verrattuna edullisempaan essenceen :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)