4.1.2021

essence - Ho Ho Home for X-mas joulukalenteri

Tänään vuorossa essencen Ho Ho Home for x-mas joulukalenteri, tilasin omani viime vuoden syyskuussa Kosmetik4lessiltä hintaan 24.95 €.

Yhden luukun arvo on näin ollen noin 1.03 €, kun kalenterin hinta jaetaan luukkujen määrällä. Kurkataan hieman tarkemmin, mitä kalenteri oli syönyt ja aloituskuvasta näkeekin kokonaiskuvan sisällöstä :D

Ei-kosmetiikkaa oli tuttuun tapaan tänäkin vuonna, mutta muutama niistä oli kuitenkin kosmetiikkaan jollain tapaa liittyviä, kuten teroitin, meikinpoistoliina ja kulmakarvapinsetit.

Lisäksi muistivihko, 2 kpl ponnareita (joita voi käyttää myös rannekoruna), rannekoru ja tuttuun tapaan myös pakettikortteja.


Meikinpoistoliina ei ole kovinkaan suuri, noin 15 cm x 13 cm leveimmistä kohdista mitattuna. Ehkä pari kertaa voi käyttää ennen kuin pitää pestä.
Kynsilakkoja tuli kaksi kappaletta ja niiden lisäksi vielä päällyslakka. Kynsilakkojen määrä on todella kohtuullinen, sillä monikaan ei niistä välitä. Sävyinä punainen ja ruusukulta, jossa on metallinen lopputulos. Kynnet voi koristella kalenterista tulleilla kynsitarroilla.

Käsivoiteessa on tuoksuna valkoinen tee ja neidonhiuspuu (=ginko). Paksuhko koostumus, voide tulee hallittuna nauhana ulos tuubista. Omani olen käyttänyt kohta jo loppuun.

Minikokoinen kiinnityspuuteri ilahdutti ulkoasullaan! Kirkkaassa pakkauksessa on hopealla kuviot ja tekstit. 4,5 g koko on kohtuullinen ja jos joku ei ole koskaan käyttänyt, niin tästä saa jo hyvän käsityksen tuotteesta.

Musta kajal, joka on aika perinteinen tuote joulukalentereissa, joskus ihan hämmästyy, jos sitä ei tulekaan!

Kulmille kaksiosainen setti, jossa on mukana myös sivellin ja muotit. Molemmat värit ovat puuterisia.

Kalenterissa oli sivuille taitettavat siivekkeet, joihin oli sujautettu kaksi luukkua. Toisesta paljastui kasvotimantit ja toinen tarjosi vartalotatuoinnit.

Yhdestä luukusta paljastui peräti kaksi tuotetta, sillä minikokoiset huulipunat: Feel The Magic! ja Spread The Love! oli sujautettu yhdessä pahvilaatikkoon.

Suuria epäilyksiä aiheutti todella kaunis, huulille tarkoitettu glittertopper. En itse laittaisi huulille näin suurehkoja glitterpartikkeleita sisältäviä tuotteita. Kynsilakkana tämä samainen olisi ollut todella nätti!

Teemaan sopien, tuli kalenterista myös kaksi sivellintä, toinen luomiväreille ja toinen puolestaan highlightereille. Luomivärisiveltimessä on karkkikeppi -teemainen puna-valkoraidallinen kuviointi, kun taas highlighterin sivellin on täytetty nesteellä, jonka seassa on glittertähtiä.

I Love Extreme Volume Mascara on aika vakio tuote, tai ripsari ylipäätään. 

Lopuksi vielä pieni highlighter puikko, sekä väriä vaihtava huulivoide. Huulivoiteessa on todella kiva pakkaus, odotin ehkä mausteista tuoksua, mutta onkin aika perinteinen, väriltään kuitenkin oranssia, joka muutuu huulilla pinkiksi. Omilla huulilla väri ei vaihdu mitenkään selkeästi, mutta huomaa kyllä jos voidetta menee rajojen yli, joten ilman peiliä en itse voi tätä lisätä.
Hyvin perinteinen joulukalenteri essenceltä. Kynsilakkojen määrä oli vähentynyt, erikoisempia tuotteita kuten esim. kasvotimantit oli otettu mukaan. Moni tuote on myös sellainen, joita ei ole pystynyt ostamaan ollenkaan hyllyistä, vaan ne on selkästi suunniteltu kuvoinniltaan tähän kalenteriin.  
1 kommentti:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)