18.1.2021

The Body Shop Ultimate -joulukalenteri 2020

Viimeisen joulukalenterikoosteen aika. 

The Body Shopin kalenteri on ehkäpä se kaikista pahin, sillä 99 % kalenterin tuotteista on täysikokoisia tuotteita. Pieni kasvonaamiopurkkikaan ei ole edes testeri, sillä niitäkin voi nykyään ostaa liikkeistä ja verkosta sellaisenaan, kalenterissa oli myös kaksi oheistuotetta, hiuspanta ja kasvonaamiosivellin.

Muut tuotteet on silkkaa sitä itseään!


Kalenterin myyntihinta oli 149 € ja tuotteiden lopussa on hinnat, mitä ne maksaisi sellaisenaan ostettuna. Postauksen lopussa sitten laskelma, kuinka hyvin kalenterin ostohinta kattoi tuotteiden arvon.
Kalenterin ostosumma on jaettuna 25 ja näin ollen yhden luukun hinnaksi tulee 5.96 €.
Suihkuun tuotteita tuli huikeat viisi kappaletta:

Mango ja Pink Grapferuit -suihkugeelit, molemmat 250 ml kokoisena (arvo 8.90 €/kpl).

Banaani -sarjasta shampoo ja hoitoaine, nekin 250 ml kumpainenkin (arvo 12.90 €/kpl).

Lisäksi Berry Bath Blend, joka on tarkoitettu kylpyyn mutta pakkauksen toisella puolella mainitaan sen käyvän myös suihkugeelinä. Tämänkin koko 250 ml (arvo 12.50 €).

Drops of Youth sarjasta tuli Youth Concentrate 30 ml. Harmi, että näistä erikoisemmista sarjoista ei tullut kuin tämä yksi tuote, joku hoitovesi tmv olisi myös kelvannut :D (Arvo 31.50 €)

Camomile Gentle Eye Make-Up Remover tuli vihdoin täysikokoisena! 250 ml tulee riittämään pitkään, kun se 60 ml matkakokokin on riittoisa (arvo 13.50 €).

Kaksi sheet maskia, Vitamin E ja Vitamin C -sarjasta, kuten taisi tulla 2019 vuonna myös (arvo 5.50 €/kpl).

Kasvonaamioita tuli purkeissa kaksi, onneksi toinen on pienempi koko. Kyseessä siis Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask 75 ml (arvo 31.90 €) ja Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask, 15 ml (arvo 8 €).

Kasvoille tarkoitettuja putsareita tuli niin Vitamin E -sarjasta (arvo 16.50 €), kuin Himalayan Charcoaliltakin (arvo 17.50 €). Himalayan Charcoal on itselleni varmasti nappivalinta jos kesästä tulee lämmin ja iho taas rasvoittuu normaalia enemmän.

Vitamin E -sarjasta myös kosteuttava voide kasvoille, 50 ml. Onneksi tuli tämä, eikä Aloe -sarjan puolelta :D Vitamin E -sarjan voide sopii omalle iholleni paremmin (arvo 12 €).

Kasvosuihke! Vitamin C -sarjasta, 100 ml. Todella reipas pullokoko (arvo 17.50 €).
Oheistuotteina tuli kasvopanta (arvo 5 €) ja kasvonaamiosivellin (arvo 13.50 €), jotka molemmat sopivat kalenterissa tulleiden tuotteiden kanssa yhteen. Kasvopanta näköjään löytyy ainakin verkkokaupasta.

Pink Grapefruit sarjasta 30 ml käsivoide ja isompi, 100 ml tuubi, Almond -sarjasta (arvo 6.90 € ja 10.50 €).

Kaksi huulivoita, mango ja mansikka, molemmat 10 g koossa (arvo 8,50 €/kpl).

Happy Go Lash Mascara, 9 ml (arvo 18.90 €). Kiva saada myös ripsari, joka tosin olikin ainoa meikkituote Matte Lip Liquidin lisäksi. Huulituote tuli sävyssä Nairobi Camellia 034 ja taisi tulla joko 2019/2018 myöskin (arvo 10.90 €).

Vartalojogurtti British Rose -sarjasta, 200 ml (arvo 13.50 €).

Ja iso vartalovoi, Almond Milk & Honey 200 ml (arvo 19.90 €).

Kokonaishinta kalenterille jos tuotteet ostaisi liikkeestä erikseen olisi 331,60 €! Itse kalenteri maksoi 149 €, joten sisällön arvo totisesti kattoi ostosumman täysin ja sillä sai rahalle vastinetta, eikä kalenterista löytynyt pakettikortteja, tarroja tai semmoista selkeää täytetuotetta.

Pakkauskoot ovat reiluja ja ne kaikki löytyvät sellaisenaan myös heidän verkkosivuilta ja varmasti myös myymälöistä. The Body Shopin kalenteri olikin ainoa, jonka kaikkien tuotteiden hinnat löytyivät selkesti sieltä mistä se oli ostettukin. Ainoa miinus merkin kalenterista tulee taas siitä, että missä on ne kausituotteet? Todella harvassa on ne kalenterit muutenkin, joissa kausituotteita kalentereihin on laitettu, vaikka merkki niitä joka vuosi tuo myyntiin.


4 kommenttia:

 1. Kausituotteet olisi ollut kivoja, samaten vaikkapa kahvinaamio isompana ja tuo Charcoal korvattu pienellä/toisella kun se toissa vuonna tuli. Enemmän vaihtelua saisi olla kun ei tätä joka vuosi viitsi ostaa jos samat tuotteet vaan pyörii, ei ehdi käyttää. Muutoin kyllä loistava ja hintansa väärti, tuotteita tuli pitkäksi aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Charcoal on tullut ainakin kolme vuotta peräkkäin ja oli silloin siinä uuden vuoden kalenterissakin (ehkä 2018?), joten miekin sain niitä yhtenä vuonna kaksi ja näitä ei kyllä kovin usein tarvitse käyttää, kesällä enemmänkin.

   Kalentereissa on kyllä nykyään harmittavan vähän kausituotteita :( Catricella onneksi oli, mutta ne ei sitten muuten ollutkaan ostettavissa, Yves Rocheriltakin muutama kausituote.

   Poista
 2. Kalenteriin voisi nimenomaan joulun kausituotteita laittaa, kuten vaikka YR toimi. Oli kuitenkin kiva katsoa kun availit luukkuja jouluna. Mielestäni maksamisen arvoinen kalenteri, itse ehkä ostaisin keskihintaisen kalenterin näistä :) mutta isot koot tässä arvokkaimmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla oli 2019 se keskihintainen ja sieltä tulee ehkä enemmän myös sitä sälää ja mm. kylpykuutioita taisi olla 2 tai 3.

   Itse maksoin tästä lahjakorttien vuoksi 19 €, joten hyvä diili näin arvokkaista tuotteista muutenkin :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)