25.3.2022

Boxycharm maaliskuu 2022 | Game Changer

Maaliskuun Boxycharm sisälsi pari meikkituotetta, ihon- ja hiustenhoitoa!
Mennään katsomaan, mitä boksi oli kätkenyt sisälleen. Maaliskuun Boxycharm: 

- Korres | Santorini Grape Velvet Skin Drink (48 $).
- Elaina Badro | Luxury Beauty Sponges 2 pack (34 $).
- Pretty Vulgar Cosmetics | Love Birds Lip Duo (30 $).
- Frank Body | Brightening Vitamin C Mask (19.95 $).
- Styledry | Coconut & Fig Hair Mask (16.95 $).


Yhteensä: 148.90 $

Hiusnaamio Styledry merkiltä. Mukavaa vaihtelua jatkuvaan ihonhoitoon välillä, vaikka sitä ihonhoitoa kyllä tuli nytkin :D Hiusnaamio levitetään tyvestä latvoihin, annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia ja huuhdellaan pois. Käytetään 1-2 kertaa viikossa.

Jää itselleni.


Luksusmeikkisieniä Elaina Badrolta! Musta meikkisieni muistuttaa perinteistä Beautyblenderiä muodoltaan ja harmaa Real Techniquesin sientä. Lateksittomat meikkisienet on suunniteltu kaikentyyppisille meikkivoiteille, peiteaineille ja/tai puutereille.

Tuntuivat mukavan pehmoisilta, joten jätän itselleni.


Pretty Vulgar Cosmetics Love Birds huuliduo sisälsi nestemäisen mattapunan, sävyssä Love Me ja kirkkaan huulikiillon, sävyssä Love Me Not.

Tämän pistin pika-arvontaan Instan puolelle, joten ei jäänyt itselleni.


Frank Body tarjosi kasvonaamion, joka auttaa kirkastamaan kasvojen ihoa. Nestemäinen naamio hierotaan aksvoille pyörivin liikkein noin 30 sekunnin ajan, jonka jälkeen se jätetään kasvoille viideksi minuutiksi ja huuhdellaan pois. Voidaan käyttää 2-3 kertaa viikossa.

Jätän tämän myös itselleni :P
Viimeisenä Korres, joka oli oma valintani boksiin. Lisätään puhdistetuille kasvojen ja kaulan iholle, silmänympärysihoa välttäen. 

Tämä Santorini Grape Velvet Skin Drink lupaa tasoittaa ihon tekstuuria, häivyttää epätasaisuuksia ja täyttää ihon kosteudella.

Jätän myös tämän itselleni, vaikka seerumeja on tsiljoona ennestään :'D
Sellainen oli maaliskuun kokonaisuus! Ainoa mistä en niin välittänyt, oli Pretty Vulgarin huuliduo. Mutta sekin pääsee onnelliselle uudelle omistajalle :) Plussaa siitä, että boksissa oli hiustenhoitoa. Ne kerrat kun hiusjuttuja on tullut, voi laskea yhden käden sormilla.
4 kommenttia:

 1. Kiva sisältö! Meikkisienet kiinnostaa aina joten olisin tykännyt niistä, samaten naamiosta ja seerumista, hiustuotteen sain myös. Huulijutska olisi saattanut mennä eteenpäin jos olisi liian kirkkaanpunainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuubista katsottuna punan sävy oli aika joulunpunainen :D Itse suosin vähän hillitympiä sävyjä punissa.

   Saa nähdä, mitä ensi kuun boksissa tulee (paitsi se luomiväripaletti), seerumeiden tahtia voisi ihan pikkusen jo hiljentää.

   Poista
 2. Korres olisi kyllä ollut ihana, mutta vielä enemmän mua houkutteli se Ofran paletti<3 Kivan erilainen boksi sulla mun boksiin verrattuna! Meikkisienet olisin kelpuuttanut itsellenikin, vaikka monesti pidänkin niitä tylsinä tuotteina bokseissa, mutta noi näyttää tosi hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa meikkisienet nähdään joskus siunkin boksissa :)

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)