9.3.2022

Depend Iconic -collection | Breakfast with Hepburn, All About Bardot, Drop Dead Gorgeous & Madonna Moment - swatches 1/2

Tilasin Kicksiltä Dependin Iconic -lakkasetin, joka on heidän kevät 2022 -kokoelmansa. Setin hinta oli 29.90 € ja sisältää kahdeksan Depend 7 Day värilakkaa. Jos nämä 7 Day -sarjan lakat ei kiinnosta, niin Depend O2 lakkasarjasta löytyy 12 lakan boksi, hintaan 33.90 €. Kokoelma kantaa nimeä life is a Macaron.

Iconic -kokoelma on saanut inspiraationsa joistakin suuremmista naistyylin ikoneista, jotka tekevät yhä vaikutuksen kauan heidän kukoistuksensa jälkeen.

Nyt nähdään kokoelman neljä ensimmäistä lakkaswatchia ja seuraavassa postauksessa loput neljä.


Breakfast with Hepburn, All About Bardot, Drop Dead Gorgeous & Madonna Moment Breakfast with Hepburn, kynsillä kolme kerrosta.

Tästä nelikosta ehkä hieman heikkolaatuisempi, verrattuna kolmeen muuhun sävyyn. Miun mielestä sävynä pastellin oranssi.


All About Bardot, kynsillä kolme kerrosta.

Huomasin vasta tekstiä kirjoittaessani, että tässähän on mukana hyvin maltillisesti vaaleanpunaista shimmeriä :D 
Lakat on edessäni aina tekstiä kirjoittaessani ja kirjoitushetkellä pullo oli hieman vinossa, joten kyljessä näkyi selkeästi shimmer. En kyllä yhtään huomannut lakatessa tai kuvia ottaessani koko asiaa!

Miun makuun hyvin neutraali sävy, eikä tosiaankaan tuo shimmer iske silmille kynsiltä.


Drop Dead Gorgeous, kynsillä kolme kerrosta.

Kaunis mintunvihreä. Juuri sellainen sävy, joka tekee käsistä hieman punertavat :D
Madonna Moment, kynsillä kolme kerrosta.

Vaaleansininen, kuin keväinen taivas, joka ei ihan ole täydessä sinessä vielä.Suurin osa lakoista peittää hyvin jo kahdella kerroksella. 
Ainoa, mitä itse laittaisin kolmen kerroksen verran, olisi sävy Breakfast with Hepburn, joka on tämän nelikon vaalein. Muut pärjää kahdellakin kerroksella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)