19.3.2022

Moon Shine Mani | The Polar Express

Olin keskiviikkona hääräämässä miun edellisessä työpaikassa ja kyllä semmoinen klo 6 - 17.20 työvuoro unetti illalla oikein hyvin! Olin tekemässä hautavihkopohjia 20 kappaletta ja siinä asiakaspalvelun ohella aikaa hieman vierähti, mutta sain kaikki tehtyä. Sitojalle jäi pohjien kukittaminen, niin hänen eit tarvitse väsätä kaikkia pohjia alusta asti, lisätä vain kukat ja tarvittaessa vihreitä.

Onneksi menin aikaisin aamulla, muuten olisi ollut yötöitä :D


Moon Shine Mani on YouTubesta tutun Phoebe Moonin oma lakkamerkki, itselleni lakka löysi toisen kynsiharrastajan Instagram -kirppiksen kautta. The Polar Express on ilmestynyt vuonna 2018, 12 Days of Christmas -kokoelmassa, jossa on ollut 12 erilaista lakaka, nimettynä jouluelokuvien mukaan.

The Polar Express on koostumukseltaan crelly. Lakan pohjasävy on tumman sininen, jossa on omaan silmään ehkä hieman sellaista harmautta. Flakielastut hohtaa oranssina ja pinkkinä, lisäksi löytyy vielä sinertävää ja violettia shimmeriä.

Lisäsin pohjalle kaksi kerrosta essencen beautiful lies -lakkaa, sillä lakkasin The Polar Expressillä aiemmin sellaisenaan ja se kutistui kärjistä niin paljon päällyslakan laiton jälkeen, että koin helpommaksi lakata sillä jonkun muun lakan päälle.

The Polar Expressiä on essencen lakan päällä kaksi kerrosta, koska lakan pohjasävy on tumma, niin essencen violetti väri katoaa täysin. Kesti kynsillä pari päivää, sitten alkoi kärjet kulumaan ja muutamia lohkeamia tuli.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)