3.3.2022

Essie | Forever Yummy & Find Me an Oasis

Jälleen muutama Essien lakkaswatch, jotka tulivat viime vuoden joulukalenterista. Ainakin Forever Yummy taisi tulla täysikokoisena joulukalenterista vuonna 2020, enkä silloin kyseistä lakkaa itselläni pitänyt.

Näiden kuvien jälkeen lyhensin myös kynsiä, kun alkoi olla jo sen verran pituutta, että muutama kynsistä alkoi kopsahtelemaan joka paikkaan.





Forever Yummy, kynsillä kaksi kerrosta.

Tässä oli todella hyvä koostumus, sillä peitti hyvin jo kahdella kerroksella. Levittyi kauniisti ja sävynä melkeinpä dupe OPI:n Big Apple Redin kanssa, melkein sana siksi, että Essie on ihan minimaalisen pienesti tummempi ja OPI hieman kirkkaampi punainen. Mutta jos näin pieni sävyero ei haittaa, niin omistatpa kumman tahansa, niin toista ei kannata hankkia :D






Find Me an Oasis, kynsillä kolme kerrosta.

Sävyssä on mukana aavistus sinisyyttä, joka tietyssä valossa näyttää myös hieman valkoiselta/harmaalta. Levittyi hyvin, mutta siitä huolimatta taidan pistää tämän kokoelmistani eteenpäin.












2 kommenttia:

  1. Mulla on yksi tuollainen Essien lakka jossa myös painettuna tuo teksti kuin tuossa punaisessa ja on kyllä tosi kaunis ja hyvin levittyvä lakka! Tuo väri kiva :) Vaalea ei myöskään olisi omaan mieleeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä Essien minikokoisissa taitaa olla aina painettuna teksti, kun isoissa on tarra + painatus.

      Tuo vaalea oli muuten kyllä hyvä, mutta miulta löytyy pari muutaikn vähän vastaavaa, mutta ovat hieman tummempia.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)