1.3.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | helmikuun loppuneet

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.


On aika katsoa mitä tuotteita loppui helmikuussa! 
Tuttuun tapaan, tämä sarja löytyy KJKJ -tunnisteella, josta voi katsoa kaikki loppuneiden tuotteiden tekstit helposti.





*Murad City Skin Overnight Detox Moisturizer tuli joskus Boxycharmista. Oikein hyvä yövoide, yllättävän riittoisa, sillä pumppu lopetti nouseminen ylöspäin melkein 1.5 kk sitten ja silti voidetta riitti melkein pariksi kuukaudeksi! On hintavaa, suomessa piirun verran alle 90 €, joten en itse ostaisi uudelleen. Kiva oli päästä kokeilemaan Boxycharmin kautta.

Clean Skin Club Vitamin C Brightening Booster, tämäkin Boxycharmin kautta miulle tullut. Tykkäsin! Vesimäinen koostumus, joka oli helppo saada pipettiin melkein viimeistä tippaa myöten. Hinnaltaan pullo on 50 $, joten itse en ostaisi. Merkkiä taidetaan myydä vain heidän omilla verkkosivuilla.

*essence Hello, Good Stuff! -kasvoseerumi. Tästäkään en keksi mitään pahaa sanottavaa, helppo saatavuus ja edullinen hinta! Ananaksenomainen tuoksu.

Farmacy Cheer Up brightening vitamin c eye cream saapui myös Boxycharmista! Tykkään ehkä enemmän voidemaisista koostumuksista, siksi yllätyin, kun tämä oli enemmänkin geelimäistä. En ostaisi itse uudelleen.

essence cooling hydra face balm on viime kesän MINI -kausikokoelmasta, jossa tuli minikokoisia tuotteita mm. ripsiväri ja voidemaiset hajuvedet. Pari kertaa tunsin viilentävän vaikutuksen, mutta sen jälkeen en sitä enää huomannut. Käytin lähinnä silmänympäryksille, mutta pystyi käyttämään myös koko kasvoille.






H&M Wet Wipes -kasvoille ja käsille. Ah, nämä persikantuoksuiset liinat tuoksuu niin hyvälle! Olen joskus ostanut (pari vuotta sitten) näitä Kuopion Matkuksen H&M:ltä, sillä meidän myymälässä näitä harvoin on. Nyt meni viimeinen paketti ja tykkäsin. Sopivan kosteita ja tuoksu tietenkin erinomainen :D

Avon NutraEffects Melting Gel Cleanser. Tästä tykkäsin niin paljon, että pistän uuden tilaukseen. Ohjeistuksen mukaan tämä pitäisi levittää kuiville kasvoille, mutta en tykkää siitä miten geeli tuntuu jähmettyvän ihoon. Joten olen laittanu tätä kosteisiin käsiin ja sen jälkeen hieronut kasvoille, jolloin geeli luistaa paremmin kasvoilla.

*Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water, kätevä matkakokoinen pullo tuli käytettyä kotioloissa. Jos valinnanvaikeus iskee, on Garnierin misellivesi varma valinta!

Mustapäälaput. Nämä on ehkä Tokmannilta ostettu? Plussaa, että sisältää vain nenälle tarkoitettuja lappuja, mutta ei ehkä niin hyvä kiinnittyvyys kuin Nivean vastaavissa ja näissä on hieman alkoholimainen tuoksu, joka ei itseäni niin miellytä.




Avon Senses Lagoon -nestesaippua. Raikas tuoksu ja näitä olen useamman käyttänyt. Harmi, että nestesaippuamuodossa tämä lopetettiin. Suihkugeelinä saa vielä jättikokoista 720 ml kokoa.

Yves Rocher My Kiwi Kiss -suihkugeeli. Kesäinen tuoksu, mutta ei oma suosikkini! Tämä taitaa olla viime kesän kausituoksu, joten ehkä voi olla vielä saatavilla.

Avon Planet Spa Arctic Lingonberry -hiusnaamio. Tämä sarja on hyvin harvoin kuvastoissa esillä, joskus saattaa vilahtaa, mutta voisi sanoa, että on melkeinpä lopetettu sarja :D Tykkäsin tästä hiusnaamiosta, joutuu annostelemaan ehkä hieman runsaammin ja huomasin ainakin syväpuhdistavan shampoon käytön jälkeen, että annostelu saa olla vieläkin reippaampi.

Avon Enchanto Irresistible -suihkugeeli. Tykkäsin todella paljon tästä! Parfymoitu suihkugeeli, joten tuoksu on hajuvesimäisempi ja "tuoksuvampi". Jättää iholle myös hieman tuoksua. Tätä ostaisin uudelleen.

Avon Simply Delicate -intiimipesuneste. Näitä on useimmiten aina jemmassa, joten korkkasin tämänkin jälkeen samantyylisen, vain pinkkinä versiona.

Oriflame Eleo -hoitoaine. Todella voimakas tuoksu! Ei tuoksunut pakkauksen läpi, mutta itse hoitoaine kyllä heti, kun korkin aukaisin :D Jää hiuksiin ja kylpyhuoneeseen tuoksumaan käytön jälkeen. Sanottakoon, että tuoksun vuoksi ei jatkoon. 





Oriflame essentials multi-purpose cream, coconut water. Ah, tykkään miedon kookoksisesta tuoksusta. Itse olen käyttänyt näitä monitoimivoiteita lähinnä vartalovoiteena, muutaman kerran kasvovoiteen asemesta. Korkkasin heti perään samalla tuoksulla olevan.

Garnier Neo -deo. Mylook -verkkokaupasta tilattu vuosia sitten. Ihan ok, mutta ei runsasta hikoilua pitänyt poissa.

The Body Shop Kindness & Pear -vartalovoi. Tykkään tästä uudistetusta koostumuksesta, en ollut aiemmin merkin vartalovoiteiden fani, kun ne olivat aina liian kovia. Tämäkin on omalla tavallaan kovaa, mutta se pehmenee nopeasti. Sopii hyvin myös puuvillahanskojen kanssa käsivoiteeksi! Hedelmäinen tuoksu, josta päärynän tunnistaa.

Lip Smacker Foxy Apple -huulivoide. Herkullinen omenan tuoksu! Voide antoi myös hieman punertavaa sävyä huuliin. Ostin lähinnä pakkauksen vuoksi ;)

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub, Lemon Sucker. Tykkään merkin tuoksuista, ne on oikeastaan aina sellaisia kuin luvataankin. Koostumus sopivan kiinteää, joka ei murustu. Riittoisa!




It's Skin Aloe -kasvonaamiot, nyt tuli käytettyä ne viimeiset! :D Olen jo pari kertaa niin sanonut, mutta aina niitä löytyi lisää. Tykkäsin.

7th Heaven Unicorn Face Mask. Tämä on tehty lapsille sopivaksi, eli naamion koko on pienempi. Ei tosin omasta mielestäni vaikuttanut pienemmältä, sillä istui ihan normaalin kasvonaamion tapaan kasvoille :D






Käytin myös kertakäyttöisiä näytteitä ja Le Couvent Maison De Parfum Aqua Amantia -hajuvesinäytteen, joita en listaa virallisiin loppuneisiin :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)