5.3.2022

Project Boxycharm | 3. päivitys

On taas aika katsoa miun Boxycharm -projektia ja tällä kertaa yksi tuote on saatu vaihdettua toiseen, jee! :D Tämä valinta oli oikeasti aika vaikea, sillä meinasin ottaa jonkun paletin (tavoitteena saada sävyyn pannu), mutta miun oikeassa silmässä, melkein keskellä luomea on jokin kutiava kohta, jota ei näe. Joten ajattelin ainakin nyt ottaa ihonhoitoa, ettei jää sen vuoksi tuotteet mahdollisesti käyttämättä.

Tässä postauksessa tapahtuu yllättävä käänne, kun eräs tuote mureni käsiin, joten poikkeuksellisesti tilalle ottamani tuote ei ole Boxycharmista tullut.

Elemis Superfood Veggie Vital -kasvonaaamio. Tuotetta on pakkauksessa suunnilleen hieman yli puolen välin, kun tuubia puristelin, eli vielä riittää!


Paino:

4.10 91 g.
6.11 81 g.
25.1 66 g
5.3 58 g.

True + Luscious Flowerdose Plumping Lip & Eye serum, 14 ml.

Jee, taas tullut yhden gramman alaspäin. Tosiaankin, sain Farmacyn sy-voiteen käytettyä kokonaan, joten tämä on nyt miun silmänympärystuotteena kokonaan.


Paino:

4.10 42 g
6.11 42 g.
25.1 41 g.
5.3 40 g.Ciaté Shadow flip, sävyssä Ember. Tuotetta pakkauksessa 1.2 ml.

Aiemmassa päivityksessä mainitsinkin, että poistin stopperin tästä luomiväristä ja silti aplikaattoria saa veivata tuubissa useamman kerran. Tällä kertaa paino on tippunut taas samaan, missä se oli alussakin. MUTTA swatchasin videolle tämän sävyn ja se oli niiiin kuivanut, että sävyä ei oikein enää tullut ja se karisi! En ollut varautunut tähän, joten teen poikkeuksen ja otan vastavaan tilalle, mutta se on essencen chrome on, sävyssä Chrom'azing. Tässäkin on tuotetta 1.2 ml ja ihan vaan varmuuden vuoksi, kun tämä on nyt avattu, ettei pääse kuivumaan :D Toivottavasti vaan pääsen käyttämään.


Paino:

4.10 10 g.
6.11 11 g.
25.1 11 g.
5.3 10 g.essencen paino:

5.3 13 g.


Outré 8-in-1 +CBD Multipurpose Nutrient hiussuihke. Hiuksiin jätettävä hoitosuihke, pakkauksessa 120 ml.

Tätä olen käyttänyt nyt edellisen päivityksen jälkeen kolmen suihkautuksen taktiikalla, jota suihkautan ensin käsiin ja sitten levitän hiusten latvoihin. Tällä tavalla hiukset ei tule niin rasvaisiksi seuraavana päivänä, kuin silloin kun suihkutin tätä suoraan hiuksiin.


Paino:

4.10 142 g.
6.11 133 g.
25.1 117 g.
5.3 111 g.

Clean Skin Club Vitamin C Brighting Booster loppui ja unohdin ottaa viimeisen painon sille, kun pullo oli jo tyhjä! Vaikka asia oli mielessä.

Noh, se on myöhäistä, joten...

Otin tilalle Earth Harbor Aurora Superfood Luminance Ampoulen, tuotetta pullossa on 30 ml. 
Tuote on tullut huhtikuun 2021 boksissa.
Tätä voidaan käyttää sellaisenaan puhdistetulle kasvojen iholle ennen kosteusvoidetta, tai lisätä tuotetta 2-3 tippaa merkin omiin tuotteisiin tai sekoittaa omiin, sillä hetkellä käytössä oleviin päivä/yövoiteeseen.


Paino:

5.3 75 g.2 kommenttia:

  1. Kivasti oot taas edistynyt tässä projektissa! Elemiksen kasvonaamiota mulla on ikävä, toi oli yksi parhaita mitä oon itse käyttänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharmista tulee muuten yllättävän vähän kasvonaamioita, päivä/yövoiteita senkin edestä :D Ainoat mitkä itselleni tulee mieleen on tämä Elemis, Yensa ja Glamglow (jota olen tainnut saada kahdesti, ensin se pinkki ja nyt musta-hopea).

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)