23.3.2022

Shine like a diamond ✨

Miulla on yksi isohko pussillinen vanhoja kynsilakkoja pyörinyt jo varmaan puoli vuotta jaloissa, mutta koskaan en saa aikaiseksi käydä kysymässä Sokokselta, vieläkö ne ottaa niitä vastaan. Ei kehtaisi  turhaan raahata niitä eestaas, jos eivät otakaan :D

Tänään kynsille pääsi hopeaa eri muodoissa!

 Pohjan rakensin China Glazen Glitter-Iffic -lakalla, joka on täynnä holograafista glitteriä kirkkaalla pohjalla. Vaatii ennen lakkaamista hieman pyörittelyä, että glittereitä tulee siveltimen mukana runsaammin. Lakkasin tätä kaksi kerrosta, kuivuu itsestään hieman karheaksi.

Seuraavana vuorossa Essien Set In Stones. Kirkkaalla lakkapohjalla eri kokoisia hopeisia glittereitä, ei sisällä holoa. Set In Stones on miun lemppari hopeinen glittertopper, tämä on itse asiassa miun toinen pullo! Kynsillä yksi kerros.

Lopuksi F.U.N Lacquerin Diamond Flakie Holo Top Coat, yksi kerros. Tämäkin on kirkkaalla pohjalla, jossa on hologlitteriä.Tein pitkästä aikaa kynsilakkatilauksen! Se suuntautui Hypnotic Polishille ja sieltä on tulossa viisi uutta lakkaa :) Olen huomannut, että "flash" lakat on nyt in, sillä niitä on aika monella merkillä :D Itsekin tilasin yhden Masuralta testiin!
2 kommenttia:

  1. Ainakin kun pari viikkoa sitten kävin siellä oli se mainos siitä että ottavat vastaan kynsilakkahyllyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää! Pitää seuraavan kerran napata pussukat mukaan :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)