29.3.2022

Glitter Sandwich 2.0

Glitter sandwicheja tulee tehtyä todella harvoin, vaikka se on helppo koristelutapa, jos ei mitään muuta keksi. Olen tehnyt kyseisellä tekniikalla viimeksi kynnet maaliskuussa 2020 eli jo kaksi vuotta sitten!
Näet kyseisen postauksen tästä.

Nyt nähtävä sandwich on ehkä hieman hillitympi kuin aiemmin, sillä glitterlakka ei ollut ihan niin räikeä sävyiltään.






Pohjalle lakkasin yhden kerroksen Essien Skinny Dip -lakkaa, joka on mielestäni samaisen merkin Sugar Daddya peittävämpi ja hieman pinkimpi. Tosin niissäkin tuntuu olevan hieman sävyvariaatioita.

OPIn You Had Me at Confetti on nätti glittertopper, jota laitoin kaksi kerrosta. Pulloa saa hieman pyöritellä ennen lakkaamista, jos haluaa hieman enemmän glittereitä siveltimeen. Kuten kuvista näkyy, edes kahden kerroksen lakkaaminen ei tehnyt kovinkaan peittävää lopputulosta.

Lisäsin lopuksi vielä kaksi ohutta kerrosta Essien Skinny Dippiä.









Asiasta kukkaruukkuun, mutta Essien Kevät 2022 -kokoelma ei kyllä sykähdyttänyt ollenkaan!

Huomasin kokoelman Kicksin verkkokaupassa, katsoin swatchit ja yhtäkään ei tarttunut koriin. Kicks Club etuna Essiet oli sen -25 % ja tilasinkin sitten kaksi pulloa Essien Speed Setteriä värilakkojen asemesta :D Ei sillä, mutta Kevät 2022 -lakat myytin kyllä loppuun sitten parin päivän sisällä, enkä tiedä tuleeko uutta erää onlinen puolelle.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)